ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
cerere casatorie trafic

S-au cunoscut pe TikTok, a cerut-o în căsătorie în trafic, după doar patru luni – VIDEO

S-au cunoscut pe internet, de Paște. După doar patru luni, a cerut-o în căsătorie, când ea se aștepta cel mai puțin.

Paul este un șofer de TIR din Gherla. Paula-Nicoleta e din Telciu, județul Bistrița-Năsăud. Rețelele sociale le-au unit cărările într-un mod spectaculos. El a postat un clip video pe TikTok, ea a lăsat un comentariu. Paul a fost incitat și a contactat-o. A început o iubire fulgerătoare, care l-a făcut pe tânăr să o caute cât mai repede cu putință. La prima întâlnire, Paul a știut că are în față viitoarea sa soție.

Duminică, cu ajutorul unor complici, a pus la cala cererea în căsătorie. Nu oricum: în trafic, folosind mașina care îi asigură traiul. „Vrei să fii soția mea?”, a fost întrebarea care i-a apărut Nicoletei în față, cu litere mari, pe mașina care o depășea, în timp ce conducea spre Fizeșu Gherlii. Ea fusese rugată anterior să meargă până la Țaga, „după niște pește”.

La popasul Roșia, pregătit cu un impresionant buchet de flori, Paul a îngenuncheat, cu inelul în mână, și cu vocea ușor tremurată, a rostit cea mai grea întrebare din viața sa. „Da!”, a răspuns, fără să ezite, Nicoleta, copleșită de emoție. Au urmat îmbrățișări și sărutări, în aplauzele complicilor.

video gherla info

Pentru cei doi, a început numărătoarea inversă. În toamnă e programată vizita la starea civilă, iar apoi urmează nunta. Vestea cea bună: cei doi vor fi părinți!

Casă de piatră!

casatorie cerere gherla

flori inel casatorie

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns