irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet veterinar gherla medic telefon

S-a stins Tina Turner, o artistă de calibru mondial, de o vitalitate extraterestră – VIDEO

Lumea artistică este și mai săracă. Interpreta americană Tina Turner s-a stins miercuri, la vârsta de 83 de ani.

S-au dus, pe rând, mult prea devreme, Freddie Mercury, Michael Jackson, George Michael, Prince. Acum a venit rândul Tinei Turner.

Se duc pe rând starurile adevărate. Megastaruri, care au învârtit planeta prin cântecele lor, prin personalitatea artistică puternică, prin magia cu care au încântat generații întregi și au legănat iubiri, prin ritmuri memorabile și versuri de dragoste adevărată.

La 70 de ani, Tina Turner susținea concerte ca la 20, iar mulți au suspectat-o că ar fi chiar extraterestră, pentru că energia de care dădea dovadă pe scenă era supraomenească, iar forma fizică era de invidiat.

video gherla info The Best – versiunea Tina Tuner / Celine Dion

A scos zeci de piese nemuritoare, a avut o viață zbuciumată, dar a fost o persoană modestă și mereu zâmbitoare.

În ultimii ani de viață s-a retras în Europa, în Elveția. Meritele i-au fost recunoscute prin acordarea celor mai importante premii din industria muzicală.

Lumea muzicală internațională, atât de transformată în ultimii ani, este mult mai săracă. Spre deosebire de ce se cântă azi (mult spus), cu piese care rezistă până mâine, melodiile Tinei Turner sunt eterne.

De-a lungul timpului, Tina Turner a colaborat pe scenă cu artiști la fel de mari: Bryan Adams, David Bowie, Eros Ramazotti, Rod Stewart, Barry White.

E greu de făcut un top cu cele mai de succes melodii, dar acesta ar include, cu siguranță, The Best, We Don’t Need Another Hero, Tonight, Cose della vita, What’s Love Got To Do With It, I Don’t Wanna Lose You.

Somn lin, Tina Turner!

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

Lasă un răspuns