ochelari gherla gama optic
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
milano restaurant pensiune cazare gherla dej nima cluj sala evenimente copii joaca
service auto gherla dej cluj milano
mariflor gherla fabrica angajare locuri de munca gherla dej cluj muncitor
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon service reparatii chei auto gherla dej cluj chip inlocuire sofer angajare mariflor gherla dej cluj
victor chirtos gherla

S-a stins fulgerător din viață Victor Chirtoș, fost șef al Poliției Rutiere Gherla

A încetat din viață fulgerător, la vârsta de 63 de ani, Victor Chirtoș, fost șef al Poliției Rutiere Gherla.

La data de 9 februarie, în jurul orei 17.00, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Gherla au fost sesizaţi de către o femeie de 32 de ani din Gherla, cu privire la faptul că tatăl său, un bărbat în vârstă de 63 de ani, din municipiul Gherla, nu a mai putut fi contactat din data de 5 februarie.

La data de 10 februarie, în jurul orei 10.30, în urma activităţilor de căutare desfăşurate de poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Gherla, a fost identificat trupul neînsuflețit al bărbatului de 63 de ani, în extravilanul localităţii Fundătura, comuna Iclod.

În cauză nu există suspiciuni cu privire la decesul bărbatului, poliţiştii continuând cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, faptă prevăzută şi pedepsită de Codul penal.

Victor Chirtoș a fost absolvent al Facultății de drept la Universitatea Babes-Bolyai din Cluj-Napoca, absolvent al Academiei de Poliție „Alexandru Ioan Cuza” și al Facultății de Comandă şi Stat Major – Conducere logistică la Academia de Înalte Studii Militare.

În ultima parte a guvernării CDR din perioada 1996-2000 a fost consilier al ministrului apărării naționale și apoi ministru de interne, Constantin Dudu Ionescu.

A fost șef al Poliției Rutiere Gherla. Bunicul său, Victor Chirtoș, a fost șef al Comisariatului Poliției Gherla în perioada interbelică.

După ieșirea la pensie a activat în cadrul organizațiilor locale PDL, PC și ALDE. În 2016 a candidat din partea ALDE pentru funcțiile de consilier local și consilier județean.

A fost vânător, apicultor, pescar, columbofil pasionat.

A lăsat în urmă familia îndurerată.

Dumnezeu să-l odihnească în pace!

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

1 comentariu

  1. Fiul rispitor al brutarilor evzionisti pe care il scotea domnul asta basma curata dupa ce facea accidente beat sa se duca cu o coroana de flori. Asa ar fi frumos. Putea sa lase copii orfani sau copii fara parinti Gunoiul ala, protejat de politie. Nu stiu daca domnul asta, fie iertat s-a gandit pe cine scotea din rahat.

Lasă un răspuns