ochelari gherla gama optic
lemnul verde cofetarie gherla prajitura tort telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare mariflor responsabil manager magazin gherla dej bistrita
gherla cantina sociala

S-a semnat contractul pentru modernizarea cantinei sociale din Gherla

A fost semnat contractul aferent proiectului „Modernizarea cantinei sociale a Municipiului Gherla”. Beneficiarul este Unitatea Administrativ Teritorială Municipiul Gherla, potrivt unui anunț al Agenției de Dezvoltare Regională Nord-Vest.

Proiectul este finanțat prin POR 2014-2020, Axa prioritară 9 – Sprijinirea regenerării economice și sociale a comunităților defavorizate din mediul urban, Prioritatea de investiții 9.1 – Dezvoltare locală sub responsabilitatea comunității (DLRC).

Perioada de implementare a proiectului este de 29 luni, respectiv între data 01.08.2021 și data 29.12.2023. Aceasta cuprinde și perioada de desfășurare a activităților proiectului înainte de semnarea Contractului de finanțare, conform regulilor de eligibilitate a cheltuielilor.

Valoarea totală a proiectului este de 1.119.080,50 lei, din care sprijinul financiar nerambursabil din Fondul European de Dezvoltare Regională este de 451.391,69 lei.

Cu bucătăresele și oamenii despre mâncare la cantina de ajutor social Gherla – ce schimbări se anunță – VIDEO

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj creare site web gherla dej cluj

Lasă un răspuns