taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
pisica doctor medic

S-a răzbunat pe o pisică la Bonțida și a împușcat-o, animalul dus la operație la Cluj

pmp muresan adrian alegeri locale gherla consilier 2020
Enervat la culme de o pisică care îi făcea prăpăd prin curte, un bărbat s-a răzbunat crunt.

S-a întâmplat la sfârșitul săptămânii trecute, la Bonțida. O pisică care tot dădea târcoale unei curți și mânca puii l-a adus la disperare pe un bărbat. Acesta nu a mai răbdat să vadă felina vecinului cum își face de cap, iar când a prins-o în vizor, a luat arma și fără să mai stea pe gânduri, a împușcat-o.

Când și-a văzut pisica împușcată, vecinul s-a dus urgent la poliție, unde a reclamat fapta.

Pe 18 mai, în jurul orei 12, polițiștii de la Secția 7 Poliție Rurală Gherla au fost sesizați despre faptul că un bărbat în vârstă de 54 de ani, din comuna Bonțida, ar fi împușcat o pisică căreia i-a provocat leziuni.

Animalul a fost împușcat în omoplat și a fost transportat la Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) din Cluj-Napoca, pentru examinare, operație și stabilirea cauzei rănirii. Astfel, s-a stabilit că pisica a fost rănită cu o alică provenită de la o pușcă cu aer comprimat.

Arma cu care s-a tras se află acum în custodia Poliției.

În acest caz, polițiștii fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de rănirea sau schingiuirea animalelor, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

Pisica a rămas deocamdată în grija specialiștilor de la Cluj.

foto: arhiva

sus(13)jos(15)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

2 comentarii

 1. Daca si mie imi manca puii mata vreunui vecin probabil si eu i-as fi dat eject. Si acum o sa sara iubitorii de animale pe mine, dar trebuie sa intelegem daca ai un animal esti responsabil pentru el.

  sus(23)sus(4)
  • placuta.de.inmatriculare.suedeza

   Pai la acelasi nivel de IQ ca puii aia e si comentariul asta.

   Daca e pe aceeasi logica, si crescatorii de gaini ar trebui sa ii ingradeasca peste tot pentru a-i feri de orice primejdie.

   Daca venea un copil si iti strivea puii pretiosi, ii dadeai si lui una? Sau mergeai direct la parinti, masculule alpha, si il lasai orfan, ca doar ei sunt "responsabili pentru el".

   Lucrurile astea se intampla, dar asta nu inseamna ca trebuie sa scoatem reatardul din noi si sa ne comportam mai rau ca animalele.

   sus(0)sus(1)

Lasă un răspuns