taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
pro romania

S-a înființat organizația PRO România la Mintiu Gherlii

În urmă cu câteva zile s-a constituit organizația locală a partidului Pro România la Mintiu Gherlii. Aceasta a anunțat că va participa la alegerile locale din acest an, iar în perioada imediat următoare va propune locuitorilor comunei candidații proprii pentru funcția de primar și consilieri locali.

„O să va propunem spre a primi votul vostru, oameni bine pregătiți – cunoscuți pentru performanțele profesionale, corecți și verticali, buni gospodari, care să fie aproape de comunitate și care să scoată comuna din zona codașă a localităților din Județul Cluj. De 20 de ani, comună noastră, așa cum spunea un bun observator în urmă cu ceva timp, parcă patinează, că arăta mai bine înainte de anul 2000 și că se vede cu ochiul liber lipsa unor gospodari care să pună pe prim plan interesele colectivității, și mai apoi pe cele personale. Astfel de oameni veți găși în echipa noastră, care își dorește cât mai mulți adepți și colaboratori. În acest sens, vă învităm să vă alăturați nouă, fiindcă puterea democrației constă în cei mulți”, spune prof. Mihai Meșter, membru al comitetului de inițiativă.

„Partidul Pro România și președintele său, Victor Ponta, privește cu maximă îngrijorare răspândirea epidemiei coronavirus, solicitând guvernului României, așa cum s-a văzut din numeroasele apariții televizate, luarea urgență a tuturor măsurilor care să stopeze generalizarea virusului care a făcut deja mii de victime în toată lumea. Ne alăturăm și noi acestui demers, solicitând cetățenilor comunei Mintiu Gherlei să fie foarte atenți cu cine intră în contact, să evite zonele aglomerate, să urmeze o igienă personală susținută, fiindcă este vorba în fond de sănătatea și viață voastră și a copiilor noștri.

persoană de contact: Meșter Mihai, telefon 0745793942, e-mail mestermihai 1965yahoo.com

sus(6)jos(34)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns