nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca cooperatista alianta cluj gherla credit dobanda iclod bobalna dej pub vanzare vintage gherla locuri de munca gherla angajare calculatoare sofer locuri de munca gherla contabil mariflor dej cluj

usr gherla alegeri

S-a înființat filiala USR Gherla – au avut loc alegeri în structurile de conducere – VIDEO

Duminică au avut loc la Gherla alegeri la proaspăt înființată filiala Gherla a USR.

Într-o conferință de presă organizată la finalul evenimentului au fost anunțate și rezultatele. Președinte al biroului de conducere a fost ales Dan Mureșan, iar cei trei vicepreședinți sunt Bența Robert, Câmpean Alexandru și Takacs Csaba. În comisia de arbitraj au fost aleși Kepiro Albert, Reti Zsolt și Kiss Csaba.

Ovidiu Nistor, vicepreședintele biroului județean Cluj al USR a declarat la finalul alegerilor că anterior a avut contacte cu cetățenii din Gherla, oraș unde a găsit oameni implicați și dornici de schimbare.

Noul președinte al USR Gherla, Dan Mureșan, s-a declarat onorat de noua funcție. „Cred că echipa care s-a format azi va veni cu proiecte importante și frumoase pentru comunitatea din Gherla, care să aducă cetățenilor orașului un plus de stabilitate, să ne facă să fim încrezători pentru noi și copiii noștri. Cred că misiunea pe care ne-am asumat-o cu toții azi o să fie una nu foarte ușoară, însă o să o ducem cu succes la capăt. Cetățenii din Gherla au acum o alternativă la formațiunile politice de până acum”.

Președintele USR Cluj, Christian Schuster, prezent la întâlnire, a apreciat înființarea filialei drept o reușită. „Am încredere în noua conducere aleasă azi, în viitorul orașului, care a avut mult de suferit în ultimii ani de pe urma politicilor duse de partidele din România. Noi avem o alternativă reală, nu doar la politică, ci și la morală”, a mai spus acesta.

video în continuare

sus(31)jos(12)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns