mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj loc spatiu joaca copii gherla conte pret
politia locala gherla strada mintiului

S-a închis drumul spre Mintiu Gherlii, la bariera CFR

Circulația autovehiculelor este închisă la ieșirea din Gherla spre Mintiu Gherlii, din cauza lucrărilor de reparații la pasajul de la calea ferată.

Începând de marți dimineața de la ora 8 au început lucrări la pasajul de la bariera de la intrarea în Mintiu Gherlii. Circulația autovehiculelor între Gherla și Mintiu Gherlii a fost deviată pe o rută ocolitoare, prin zona numită Pepeniște.

La intersecția străzii Mintiului cu Ciocârliei a fost amplasată pe șosea o barieră de interzicere a accesului pentru șoferii care circulă spre Mintiu Gherlii, iar un echipaj de la Poliția Locală îi îndrumă pe conducătorii auto pe traseul strada Ciocărliei – strada Dejului – Pepeniște – Mintiu Gherlii.

Șoferii care nu au acordat semnalizării și și-au continuat drumul au fost nevoiți să facă cale întoarsă când au ajuns la barieră. Aici mai multe dale de beton fac imposibilă trecerea.

bariera mintiu gherlii cfr lucrari cale ferata

bariera mintiu gherlii cfr lucrari cale ferata

Lucrările sunt estimate să fie încheiate miercuri, 27 noiembrie, ora 16.

Pasajul de la calea ferată de la intrare în Mintiu Gherlii era printre cele mai rele din zonă și a dat întotdeauna bătăi de cap șoferilor, care au trebuit să reducă viteza la minim pentru a se feri de zdruncinături.

sus(49)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon taxi gherla telefon

Lasă un răspuns