taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
teren fotbal vistea jucu

S-a inaugurat Jucu Arena și un teren nou de fotbal la Vișea

În timp ce în multe oraşe din țară, bazele sportive ajung în paragină sau chiar dispar, în comuna Jucu, cu ocazia Zilei Naționale a României, au fost inaugurate două terenuri de fotbal. În centrul comunei, la Jucu de Sus, s-a inaugurat sâmbătă, 30 noiembrie, Jucu Arena.

Mai marii comunei au făcut planuri grandioase pentru această nouă arenă în urmă cu 10 ani, câdn se vorbea de 5000 de locuri în tribune, chiar și un minihotel pentru echipe. La acea vreme, comuna Jucu se baza pe încasări serioase din taxe și impozite locale de la fabrica Jucu. Socotelile au fost date peste cap de venirea crizei financaire, închiderea Nokia, constructori neserioși. Inițial investiția a fost evaluată la aproximativ 200.000 de euro, din bugetul local. Pe măsură ce timpul a trecut, banii au devenit insuficienți, iar pretențiile s-au redus.

Lucrările au fost demarate în 2013 și după șase ani, într-un cadru sărbătoresc şi în prezenţa unui sobor de preoţi din comună, în vecinătatea Şcolii Gimnaziale, sâmbătă a fost predat tineretului, amatorilor de sport din localitate, locația cu 300de locuri în tribune, gazon cu iarbă naturală, tabelă electronică, instalaţie nocturnă şi anexele necesare – vestiare și grupuri sociale.

jucu arena teren fotbal

foto: Facebook

La festivitatea de inaugurare a vorbit despre imprtanţa acestui nou obiectiv social şi sportiv primarul Valentin Dorel Pojar. Printre oaspeţii aflaţi la acest eveniment s-au aflat vicepreşedintele Asociaţiei Judeţene de Fotbal Cluj, Ioan Maja, arbitrul internaţional Horaţiu Feşnic şi antrenorul clujean Cristi Dulca. Cu toţii și-au exprimat admiraţia faţă de această realizare.

Cu ocazia festivităţii au fost premiaţi cei mai buni sportivi ai comunei şi câştigătorii concursului de tenis de masă „Cupa 1 Decembrie”, care a avut loc chiar în ziua evenimentului.

La Jucu de Sus, pe scena amenajată în aer liber, s-a desfăşurat tot la sfârșitul săptămânii un spectacol folcloric, care l-a avaut ca amifitrion pe omul de cultură Tiberiu Groza. A urmat un concert susţinut de formaţia Desperado, iar manifestările s-au încheiat încheiat cu focuri de artificii.

Tot cu ocazia zilei de 1 decembrie, în localitatea Vişea s-au finalizat lucrările la noul teren de fotbal (foto principală), unde va evolua echipa locală Sudinox, care activează în seria Mociu a ligii a V-a. Aici și-a adus contribuția viceprimarul Mihai Cocoşi, fiu al satului şi mare susţinător al sportului în zonă.

Szekely Csaba

sus(15)jos(4)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

1 comentariu

  1. In marele municipiu Gherla ,aceste articole sunt de pus la literatura SF la biblioteca din centru. Pai o amarata de comuna isi face un teren atat de elegant,cine se cred ei?!Sa inteleg ca ei fac si nu doar promit.Sunt alaturi de domnul primar care a ramas perplex uimit,citind articolul,cand era la un seminar religios foarte important. Am inteles ulterior ca a inrosit iPhone ul personal, a luat legatura cu o echipa de experti .Experti in graffiti ,care au misiunea sa scrie mesaje obscene la arena si sa arunce sticle de clor peste gazonul verde,prea verde.Haz de necaz,votati cu noi!

    sus(25)sus(0)

Lasă un răspuns