irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
alegeri locale gherla 2024 primar psd vasile bagacean
balastiera fundatura angajare muncitori iclod
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon udmr rmdsz szamosujvar algeri locale 2024
centrul de informare turistica gherla receptie

S-a făcut recepţia la noul Centru de Informare Turistică – vezi primele imagini din interior

Reprezentanti ai constructorului, proiectantul, dirigintele de santier, reprezentantul Inspectoratului de Stat in Constructii si oficiali din primarie au fost prezenti miercuri dimineata la receptia noului Centru de Informare Turistica Gherla, din centrul orasului, aflat langa Casa Casatoriilor.

Lucrarile au inceput in luna octombrie 2015, investitia fiind de 103.000 lei + TVA, suportata de la bugetul local. Lucrarea a fost executata de firma Hiperion Servcom srl din Gherla.

Primarul Marius Sabo a declarat ca urmeaza stabilirea organigramei de personal si organizarea unui concurs pentru ocuparea posturilor, iar in aproximativ doua luni, centrul ar putea fi deschis pentru public zilnic, de luni pana duminica, intre orele 10-17.

Noul centru isi propune sa promoveze Municipiul Gherla, ca valoare istorica, arhitectonica si culturala, pe plan national, international, cu scopul cresterii atractivitatii sale ca destinatie turistica si a cresterii numarului de turisti, care se adreseaza centrului in vederea obtinerii de informatii cu privire la oferta turistica a orasului si a zonei adiacente.

In acest scop, intr-o cladire monument istoric din centrul orasului Gherla in Piata Libertatii nr. 3, s-a reabilitat spatiul necesar prin imbunatatirile de ordin estetic ce s-au adus cum ar fi finisajele interioare, exterioare, imbunatatirea instaliilor electrice si termice, cu o suprafata totala de 81.44 mp. Spatiul beneficiaza de doua accese cu usa dubla intr-un spatiu destinat standurilor cu pliante, din care se intra in zona principalaa centrului: spatiul de informare prevazut cu zona birourilor, zona de asteptare si un grup sanitar.A treia incapere are rol de spatiu pentru exponate, iar camerele care se afla in continuarea acestui spatiu vor fi utilizate pentru a se amenaja un vestiar pentru angajati, un depozit si un grup sanitar.

„Consider ca promovarea turismului trebuie sa fie o prioritate pentru noi tinand cont de potantialul turistic pe care-l avem si care suntem obligati sa il exploatam pentru dezvoltarea comunitatii, pentru atragerea de noi investitii, crearea de locuri de munca, toate acestea menite sa duca la cresterea nivelului de trai al nostru, al tuturor. Prin materialele si publicatiile distribuite vizitatorilor, dar si prin evenimentele ce au ca scop promovarea turismului, prin promovarea in mediul online si prin includerea Centrului National de Informare si Promovare Turistica Gherla in anumite ghiduri turistice nationale si internationale, Municipiul Gherla se regaseste in circuitul turistic general, are o imagine aparte nu doar ca ansamblu arhitectonic, ci si datorita faptului ca se bucura de vizibilitate si tocmai de aceea trebuie sa depunem eforturi pentru mentineres si cresterea vizibilitatii orasului”, spune primarul Sabo.

galerie foto: primele imagini din noul centru (se deschide in pagina noua)

galerie foto gherla

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj

3 comentarii

  1. adevarul e ca numa centrul asta lipsea din tot orasul. aici se vede care sunt prioritatile si cum se duc banii pe lucruri foarte . asta este valabil la nivel de tara.

  2. sunt curios care public va calca prin centrul asta.

  3. intre timp ne vom rupe masinile in continuare la podul niculii, unde nu sunteti in stare sa puneti niste pamant in gropile -craterele alea. daaaa, scuze , poate nu e sectorul orasului ci al judetului. pfff. acolo sa-i indrumati pe turisti, va rog.. si mai sunt si altelee. destule.

Lasă un răspuns