taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
ortopedie

S-a deschis un cabinet de ortopedie la Centrul Medical Gama din Gherla (P)

Persoanele cu afecțiuni medicale la sistemul musculo-scheletic au de acum la dispoziție un cabinet nou la Gherla, care îi va scuti de drumuri și timp pierdut.

Noul cabinet de ortopedie se concentrează asupra rănilor și bolilor sistemului musculo-scheletic. Mai exact, se referă la afecțiuni ale oaselor, articulațiilor, ligamentelor, tendoanele, mușchilor și nervilor.

ortopedie

Problemele de natură ortopedică pot fi multiple: anomalii ale degetelor de la mâini și de la picioare, dureri de spate, discuri rupte, tumori osoase, distrofie musculară și paralizie cerebrală, defecte native ale picioarelor, fracturi și dislocări, osteoartrită, osteoporoză, artrită reumatoidă, leziuni survenite în urma practicării unui sport sau în timpul muncii, leziuni ale tendoanelor, întinderi musculare, bursită și ruptură de cartilaj, ligamente deșirate, ligamente rupte, tendoane, entorse și tulpini, paralizie cerebrală, luxații, tulburări ale coloanei vertebrale (sciatică, scolioză, hernie de disc).

La cabinetul de ortopedie activează dr. Adrian Mihai, medic specialist ortoped-traumatolog Ortopedie. Este  absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureş. Și-a continuat pregătirea prin rezidențiat în cadrul Clinicii de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență precum și din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj Napoca.

centrul medical gama gherla

Noul cabinet funcționează în cadrul Centrului Medical Gama, cu sediul în piața autogării din Gherla, pe strada Romană.

Programul la cabinet este în fiecare zi de vineri din săptâmână, iar vizitele se pot face pe bază de programare, la telefonul 0729.924.172.

sus(28)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns