taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj

S-a deschis TROFEUL Restaurant la Gherla – VIDEO (P)

Un restaurant cu tradiție din Gherla, Transilvania, a prins din nou viață, într-o formă modernă și plăcută, cu un nume pe măsură.

„TROFEUL” se numește noul restaurant, un premiu acordat tuturor celor care îi trec pragul. Renovarea și modernizarea sunt complete și vin ca urmare a colaborării reușite cu proprietarul, Cooperativă de Consum Gherla, prin președintele Ioan Cornea.

„Pentru că meriți și pentru că îți permiți”, este motto-ul sub care „Trofeul” vrea să ridice standardele, cu accent pe calitate, dar și pe cantitate: mâncare gustoasă, cu o servire ireproșabilă și atmosfera caldă. Conducerea restaurantului se asigura în fiecare moment asupra calității meniurilor, realizate în condiții de igienă maximă.

„Trofeul” are o sala de evenimente spațioasă, care funcționează ca restaurant cu meniu A la Carte, cu o capacitate de 160 de locuri, o sală mică unde se servește meniul zilei și unde se organizează evenimentele intime, până la 40 de persoane, precum și o cafenea unde se poate savura cafeaua dimineții, oferind în același timp posibilitatea pentru pariuri sportive pe echipa favorită.

Deschiderea festivă a restaurantului a avut loc sâmbătă seara, cu oaspeți aleși și muzică pe măsură. Trupa Sirius a încântat cu cele mai de succes melodii din toate timpurile, iar aranjamentele au fost realizate încântător de Gama Decor. De altfel, reușita primei întâlniri a acestora cu publicul a condus deja la un parteneriat pentru evenimentele viitoare cu Sirius, Gama Decor și Pink Boutique.

ursus retro bereInaugurarea a fost un bun prilej pentru a servi în premieră oaspeții cu un nou sortiment de bere, „URSUS RETRO”.

O bere nepasteurizata, făcută ca odinioară, cu o spumă cremoasa și un gust bogat, cu toate aromele date de procesul de fermentare al drojdiei intacte, într-o sticlă care trezește multe amintiri.

Să aveți poftă mare, să savurați un Ursus Retro, o bere cu gustul de altădată, dar fără „chifteluțe de pește”, a fost mesajul venit de la Adrian Mureșan, reprezentantul Ursus.

Și cum inaugurarea a fost primul pas, trecut cu brio, cu felicitări și aprecieri, se pun deja la cale următoarele evenimente, cu seri distractive, muzică live și evident, multe surprize.

Toate evenimentele TROFEUL Restaurant pe pagina de Facebook.

video: imagini de la inaugurarea restaurantului

TROFEUL RESTAURANT

Gherla, str. Bobâlna nr. 12

telefon 0751.155.705

sus(24)jos(6)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?