taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr

S-a deschis o nouă spălătorie auto la Gherla – Ovi Cars. Noi avem grijă de mașina ta – vezi oferta VIDEO (P)

Un șofer care se respectă are nevoie întotdeauna de o mașină curată și îngrijită. Și chiar dacă nu are timp, de multe ori este obligat să aștepte pe la cozi. În sprijin vine acum o nouă spălătorie auto, Ovi Cars, care și-a deschis recent porțile la Gherla, pe strada Ciocârliei.

video: cum arată mașina înainte și după ce a trecut pe la Ovi Cars

Dincolo de calitate și seriozitate, Ovi Cars asigura mașină la schimb pentru șoferii care aduc autoturismul la cosmetică auto și nu au timp să aștepte. Până savurează o cafea din partea casei, lucrarea este gata.

Nu sunt uitați nici șoferii care nu au timpul necesar să facă drumul până la spălătorie. În acest caz, cu un simplu telefon, un reprezentant Ovi Cars ridică mașina de la adresa indicată și o lasă apoi curată, la poartă.

Pentru firmele care au mai multe mașini, Ovi Cars încheie contracte, care beneficiază de reduceri de preț.

Într-un cuvânt, Ovi Cars înseamnă spălare auto, cosmetică, vulcanizare, închirieri auto, servicii rapide, calitate și mai ales, timp câștigat pentru client.

Toți șoferii care trec pragul spalatoriei primesc un card de fidelitate, care le asigură un cadou: la cinci spălări interior-exterior, primesc încă o spălare, gratuită.

ovi cars preturi spalatorie gherla

Spălătoria Ovi Cars are sediul în Gherla, pe strada Ciocârliei, nr. 14 și este deschisă de luni până vineri, între orele 9-17, iar sâmbătă între 9-14. Telefon: 0752.858.099

sus(24)jos(4)

3 comentarii

  1. Dupa ce l-am vazut pe angajatul ala ca spala masina cu tigara in gura in mod sigur nu o sa-mi duc masina la spalatoria aia :)))

    sus(45)sus(2)
  2. O gluma proasta spalatoria asta.Le dai masina proaspat vopsita la spalat si ti-o aduc zgariata si apoi o retuseaza cu pensula si te trimit sa iti faci polish la masina.Si iti mai iau si bai ca ti-o spalat masina,
    Neglijenta totala si nepasare pentru bunurile clientilor.Nu recomand la nimeni, mai bine vi le spalati voi

    sus(6)sus(0)

Lasă un răspuns