gama optic ochelari gherla magazin service dej cluj
irrom fabrica calorifere iclod fundatura locuri de munca angajare sudor stivuitorist sef schimb dej cluj
mariflor gherla fabrica angajare inginer sofer muncitor sofer vanzator dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj asociatia pro vita cabinet veterinar gherla medic telefon
frizerie gherla muza

S-a deschis o nouă frizerie în Gherla – Barbershop by Muza. Ce aduce nou (P)

Cu toate că numele nu este necunoscut gherlenilor, o nouă locație își sărbătorește astăzi, 11 iulie 2024, deschiderea.

“Barbershop by Muza” a funcționat pe strada Armenească, încă de la începutul anului 2023. Din dorința de evoluție, și schimbare, omul care stă la baza acestui concept, Alexandru Muza, a luat decizia de a muta locația și de a reînnoi designul.  Acum, noua frizerie este situată aproape de autogară, pe aceeași stradă Armenească, la numărul 56, vis-a-vis de sediul ANAF.

Cu această ocazie, de astăzi, vă invită să îi treceți pragul și să vă bucurați împreună de tot ceea ce înseamnă “Barbershop by Muza”. Nu spunem “seriozitate, calitate și profesionalism”, ci vă lăsăm pe voi să experimentați și să oferiți feedback-ul corespunzător.

La fel cum tendința cotidiană este de a evalua, de a fi într-o continuă schimbare, la fel este și această frizerie. În 2023, “Barbershop by Muza” se încadra ca având o tematică vintage, din punct de vedere estetic. În acel moment, frizeria a pornit la drum cu un singur frizer, plin de încredere și dorință de evoluție, Alexandru Muza, un tânăr de 22 de ani. Omul care a realizat toate acestea este plin de ambiție, își știe limitele și își respectă colegii de breaslă. Putem spune că acest lucru face diferența.

frizerie gherla muza

Acum, în 2024, schimbarea despre care vorbeam, s-a realizat, odată cu mutarea locației. Aspectul vintage s-a transformat în ceea ce este de actualitate, iar personalul frizeriei nu va mai fi reprezentat de un singur om, ci de o echipă.

Alexandru își dorește ca prin acest barbershop să răspundă tuturor cererilor care vin din partea clienților. Pentru ca “Barbershop by Muza” să treacă la nivelul următor a fost nevoie de o “reconstrucție” a personalului.

Toate acestea fiind spuse, nu mai rămâne decât să fiți deschiși spre schimbare, să treceți noul prag și să vă bucurați de tot ceea ce vă pune la dispoziție acest barbershop.

Noul salon poate fi contactat pentru programări sau detalii la telefonul 0748 312 786, sau pe pagina de Facebook “Barbershop by Muza”. O altă variantă este cea clasică, aceea de a lua o carte de vizită chiar din cadrul frizeriei.

video gherla info

fotografi video evenimente nunta botez majorat gherla dej cluj tractari gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns