taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
srpciv cluj sediul traian vuia permise inmatriculari

S-a deschis noul sediu SRPCIV pentru permise auto, înmatriculări și examinări la Cluj, primele imagini din interior – VIDEO

Începând de luni, 16 noiembrie, SRPCIV Cluj și-a mutat sediul de pe strada Albac din Cluj-Napoca la intrarea în municipiu dinspre Gherla, pe strada Traian Vuia, în clădirea biroului vamal.

Înainte de amiază a avut loc inaugurarea noului sediul, eveniment la care a fost prezent prefectul Mircea Abrudean, primarul Emil Boc și președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe, Mircea Rus, șeful IPJ Cluj.

Spațiul noului sediu este dublu ca suprafață față de vechea locație. 11 ghișee dsunt edicate operațiunilor derulate cu cetățenii: înmatriculări, numere provizorii, eliberare documente, reprogramări traseu, preschimbare permise, preluare imagine foto și înregistrare dosar de examinare.

Noua locație are o sală mai mare pentru examinarea teoretică a candidaților pentru obținerea permisului de conducere., care permite testarea a 14 candidați în același timp.

În incinta serviciului mai funcționează ghișee aparținând Direcției de impozite și taxe locale din cadrul Primăriei Cluj-Napoca, la care se vor plăti taxele pentru declararea fiscală și radierea vehiculelor.

În imediata apropiere a fost amenajată o parcare, o trecere de pietoni, o stație de transport în care opresc troleibuzul 5 și autobuzul 8. Valoarea acestor lucrări, efectuate de Primăria municipiului Cluj-Napoca, este de aproximativ 424.000 lei. Până în prezent, Instituţia Prefectului a investit aproximativ 60.000 lei pentru amenajarea şi dotarea sediului, fonduri alocate de Ministerul Afacerilor Interne.

srpciv cluj

„Acest proiect a constituit o prioritate a mandatului meu de prefect, considerat extrem de necesar pentru activitatea SRPCIV, având în vedere condițiile improprii, atât pentru lucrători cât și pentru cetățeni, precum și faptul că bloca un întreg cartier din cauza aglomerării zilnice de peste 500-700 mașini”, a declarat Mircea Abrudean. „Adresez mulțumiri Ministerului Finanțelor Publice pentru punerea la dispoziție a spațiului și sprijinul oferit prin DGFP Cluj și Biroul Vamal, Primăriei Cluj-Napoca pentru susținerea proiectului și investițiile realizate, MAI și DRPCIV pentru implicare și suport, DRDP Cluj și Poliției Locale Cluj-Napoca, structurilor MAI pentru ajutorul oferit la mutare și tuturor celor care s-au implicat pentru realizarea acestui demers”.

video în continuare

imagini video Alex Prunean

sus(15)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns