taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
centru medical gama gherla

S-a deschis noul Centru Medical Gama, în piaţa autogării. Serviciile oferite (P)

Centrul Medical Gama din Cluj-Napoca a deschis un punct de lucru si la Gherla. Beneficiind de personal calificat si dotare moderna, prin intermediul centrului se pot obtine rapid fisele medicale pentru permisul initial, permisul de conducere, permis portarma, medicina muncii.

centru medical gama gherla

La noul centru, locuitorii din oras si din localitatile invecinate pot efectua analize de laborator – hematologie, biochimie serica si urinara, toxicologie, microbiologie, imunologie, markeri endocrinologici, examen coprocultura si coproparazitologic etc.

Centrul ofera consultatii de oftalmologie, psihiatrie, psihologie, neurologie, medicina interna, pe baza de programare. De asemenea, se efectueaza consultatii gratuite de optometrie.

optica gherla

centru medical gama gherla

 centru medical gama gherla

Centrul Gama vine in intampinarea solicitarilor cu servicii de optica medicala, o mare varietate de rame, solutii personalizate pentru vedere, bazare pe masuratori computerizate de inalta precizie.

Montajul computerizat al ochelarilor se realizeaza la laboratorul din Cluj-Napoca.

centru medical gama gherla

centru medical gama gherla

Noul cabinet de ortopedie se concentrează asupra rănilor și bolilor sistemului musculo-scheletic. Mai exact, se referă la afecțiuni ale oaselor, articulațiilor, ligamentelor, tendoanele, mușchilor și nervilor.

ortopedie

Problemele de natură ortopedică pot fi multiple: anomalii ale degetelor de la mâini și de la picioare, dureri de spate, discuri rupte, tumori osoase, distrofie musculară și paralizie cerebrală, defecte native ale picioarelor, fracturi și dislocări, osteoartrită, osteoporoză, artrită reumatoidă, leziuni survenite în urma practicării unui sport sau în timpul muncii, leziuni ale tendoanelor, întinderi musculare, bursită și ruptură de cartilaj, ligamente deșirate, ligamente rupte, tendoane, entorse și tulpini, paralizie cerebrală, luxații, tulburări ale coloanei vertebrale (sciatică, scolioză, hernie de disc).

ortopedie

La cabinetul de ortopedie activează dr. Adrian Mihai, medic specialist ortoped-traumatolog Ortopedie. Este  absolvent al Universității de Medicină și Farmacie Târgu Mureş. Și-a continuat pregătirea prin rezidențiat în cadrul Clinicii de Ortopedie și Traumatologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență precum și din cadrul Spitalului Clinic de Recuperare din Cluj Napoca.

Noul cabinet funcționează în cadrul Centrului Medical Gama, cu sediul în piața autogării din Gherla, pe strada Romană.

Programul la cabinet este în fiecare zi de vineri din săptâmână, iar vizitele se pot face pe bază de programare, la telefonul 0729.924.172.

Centrul Medical Gama, cu sediul pe strada Romana FN, este deschis de luni pana vineri, intre orele 9-17.

Informatii suplimentare si programari se pot obtine la telefonul 0729 924 172.

sus(19)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns