taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
gherla hotel armenopolis

S-a deschis Hotel Armenopolis la Gherla, cum arată în interior – VIDEO

Pe o stradă liniștită din Gherla s-a deschis de câteva săptămâni cel mai nou hotel din Gherla, Armenopolis.

Încă de la intrare, aroma vechiului oraș ademenște călătorii cu gusturi mai rafinate: un patefon din care răsună muzică de epocă, orologii și un pian vechi de un secol, pe care patina timpului și-a lăsat amprenta.

Hotelul de pe strada Mihai Viteazu are 12 camere pentru oaspeți, duble și single, cu mobilier din lemn masiv, în care vechiul și modernul se împletesc armonios.

Curtea este generoasă, cu foișor și grătar, iar la subsol este o cramă pentru seri alese, cu prietenii. Un aparat vechi de când lumea, dar complet funcțional, este încărcat aici cu viniluri la alegere: Gil Dobrică, Margareta Pâslaru, Adrian Romescu, Dan Spătaru.

Investiția a costat câteva sute de mii de euro și a fost realizată în patru ani. Omul de afaceri originar din Gherla, Silviu Prigoană, a cumpărat casa armenească, construită în 1762, în urmă cu ceva timp. Aici a funcționat pe vremuri școala evreiască, iar acum a ales să îi dea o destinație turistică, pentru călătorii cu pretenții la frumos și bun gust. De administrare se ocupă un afacerist din Cluj cu experiență în domeniu și fiul lui Silviu Prigoană, Silvius.

Surprizele nu se opresc aici, spun responsabilii. În curând, cei care poposesc la Armenopolis vor putea beneficia de pachete turistice, cu vizite la obiectivele de interes din zonă, dar și de seri cu specific armenesc, cu muzică și mâncare tradițională.

Prețul pentru o cameră dublă pe o noapte este de aproximativ 300 de lei și include micul dejun.

Primii turiști au sosit deja, din Europa, chiar din America și s-au arătat foarte încântați.

video în continuare

sus(200)jos(6)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

2 comentarii

  1. Cu banii faci bani, cu Lula copii și cu făină și zahăr...doar cozonaci. :D

    sus(7)sus(1)
  2. O locatie f.interesanta, realizata de catre profesionisti...am vizitat cateva camere si am ramas placut impresionat...inclusiv de crama...

    sus(11)sus(2)

Lasă un răspuns