locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

u cluj fumigene

S-a dat semnalul: urmează invazia „U” Cluj la Gherla. In oraş au apărut mesaje pe ziduri – FOTO

S-a bătut în cuie  locaţia unde se va juca meciul de sâmbătă dintre Atletic Olimpia Gherla şi „U” Cluj.

Dacă în toamnă, partida dintre Armenopolis Gherla şi „U” a fost mutată pe Cluj Arena, din motive de siguranţă pe care stadionul „Olimpia” nu le îndeplinea, de această dată întâlnirea cu clujenii va avea loc la Gherla, pe stadionul municipal.

In cursul zilei de marţi, la Gherla au venit şefi din jandarmerie şi ofiteri de la Cluj. Impreună cu conducerea clubului, au inspectat stadionul, în vederea stabilirii măsurilor ce trebuie luate, astfel încât meciul să se desfăşoare în deplină siguranţă.

Ce se ştie sigur e că galeria voluptoasă şi zgomotoasă a echipei clujene va fi separata de spectatorii din Gherla. Vor fi intrări separate pe stadion, iar oamenii de ordine vor face percheziţii corporale la intrare.

Meciul va fi supravegheat de forţe mărite de jandarmi şi poliţie, dar vor fi prezenţi şi pompierii. Vor fi supraveghetori la accesul în stadion, dar şi la tribune. Aceştia vor ajunge la stadion cu câteva ore înainte de începerea jocului.

La meci ar putea participa între 600 si 1.000 de oameni, sunt estimarile organizatorilor, însă acestea ar putea fi depăşite de realitate. In anul 2000, la meciul dintre Olimpia şi Steaua Bucureşti au fost 5.000 de spectatori, după cum scria Gazeta Sporturilor – vezi video aici.

Pretul unui bilet de intrare va fi 5 lei.

Apropierea meciului pare să-i fi băgat în priză şi pe fanii U-işti de la Gherla. Un mesaj lung, scris cu spray negru, a apărut peste noapte, în urmă cu câteva zile, pe gardul unei case de pe strada Romană.

gard gherla u cluj mesaj

foto primită de la Paul

„U” vine cu trenul

afis u cluj gherla fotbal meciLa Cluj s-a dat semnalul de adunare pentru galeria „U”.

Pe reţelele de socializare se distribuie neîncetat un afiş care anunţă adunarea fanilor în gara din Cluj, sâmbătă la ora 11. Asta nu înseamnă că nu vor veni suporteri şi cu maşinile, atât din Cluj, cât şi din alte zone din judeţ.

Peste toate, se anunţă un meci palpitant, care cu siguranţă va stârni un uriaş interes.

„U” este neînvinsă până în acest moment din campionat şi tronează relaxat pe primul loc în clasamentul ligii a IV-a, cu 18 victorii, un egal şi 55 de puncte. O urmează pe locul al doilea, cu 47 de puncte, Atletic Olimpia Gherla.

In meciul din tur, jucat pe 8 octombrie 2016, echipa „Alb-Negru” a Studenţilor Clujeni a câştigat meciul cu Atletic Olimpia cu 2-0, dupa golurile lui Mosut (min. 14) şi Haţiegan (min. 55).

Pe 19 noiembrie, U Cluj a învins şi cealaltă echipă din Gherla, Armenopolis, cu acelaşi scor.

Zilele următoare continuă punerea la punct a tuturor detaliilor pentru un meci fără probleme. Noutăţile legate de meci, pe măsură ce vor apărea, pe Gherla INFO.

Galeria “U” Cluj, separată pe stadion de restul spectatorilor, intrări separate pentru suporteri. Atletic Olimpia Gherla, optimistă

 

sus(24)jos(14)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

2 comentarii

  1. ... păi, dacă nu ştie numele tatălui, se semneză cu al întregii echipe... cu suporteri cu tot...

    sus(10)sus(5)
  2. Cam mult spus 'stadion municipal' la cocina aia care nu mai are nici scaune sa stai jos de pe Str. Parcului, totusi. Deja sunt comune care depasesc la capitolul asta 'municipiul' Gherla. ::))

    sus(17)sus(8)

Lasă un răspuns