taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
consiliul judetean cluj constituire

S-a constituit Consiliul Județean Cluj, un consilier de la Gherla – VIDEO

Vineri, 23 octombrie 2020, a avut loc ceremonia publică de constituire a Consiliului Județean Cluj, evenimentul desfășurându-se la sediul forului administrativ județean, într-un cadru restrâns determinat de contextul epidemiologic.

Au fost prezenți Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj ales în urma procesului electoral din 27 septembrie 2020, Emil Boc, primarul municipiului Cluj-Napoca, prefectul județului Cluj Mircea Abrudean, secretarul general al județului Simona Gaci, precum și cei 33 de consilieri județeni ale căror mandate au fost validate.

Două mandate de consilieri din partea PMP nu au fost validate de judecătorie, după ce partidul le-a restras sprijinul.

Desfășurată cu respectarea tuturor condițiilor de siguranță sanitară, ședința de constituire a debutat cu depunerea jurământului de către fiecare consilier județean în parte precum și de către președintele Consiliului Județean.

iuliu samartean depunere juramant consiliul judetean cluj

În componența consiliului județean Cluj se află un singur consilier de la Gherla, Iuliu Sămărtean, președintele organizației locale PNL. Acesta se află la al doilea mandat de consilier județean.

iuliu samartean alin tise

,,Îi felicit pe toți consilierii județeni care au depus jurământul și care, începând de astăzi, reprezintă interesele cetățenilor județului Cluj. La acest început de drum îmi doresc ca relațiile de colaborare, de susținere, să continue și în actualul mandat, pentru că numai așa putem finaliza marile proiecte ale Clujului, dar și să dezvoltăm altele noi. Interesul clujenilor trebuie să primeze, astfel că o provocare a următorilor patru ani este aceea de a implica direct comunitatea în procesul de dezvoltare a județului, încurajând și susținând inițiativele și proiectele venite din partea cetățenilor. Îi asigur pe clujeni că în forul administrativ județean va prima administrația și nu politica întrucât s-a dovedit din plin că atunci când administrația are întâietate se văd și rezultatele pentru oameni”, a delcarat Alin Tișe.

Tot în cadrul ședinței de constituire, după stabilirea oficială a componenței Consiliului Județean Cluj, au fost constituite grupurile de consilieri județeni, în număr de patru, fiecare dintre partide desemnând câte un lider de grup.

După încheierea ceremoniei publice de învestire și comunicarea Ordinului Prefectului prin care s-a constatat îndeplinirea condițiilor legale de constituire a Consiliului Județean Cluj a avut loc o primă ședință extraordinară convocată de președintele Alin Tișe. Pe ordinea de zi a acesteia s-au aflat proiectele de hotărâre privind alegerea celor doi vicepreședinți ai forului administrativ județean, în urma votului fiind aleși Marius Mînzat și Vákár István.

video în continuare – ședința de investire

sus(6)jos(25)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns