taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca angajare camin rebeca santioana taga gherla dej cluj muncitor infirimiera asistenta sociala locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto
incendiu vegetatie gherla

S-a aprins dealul la ieșire din Gherla, au intervenit pompierii

A început sezonul aprinderilor de vegetație, care în fiecare an dau mari bătăi de cap pompierilor.

Marți seara în jurul orei 19.30, un apel la 112 a anunțat un incendiu produs la ieșire din Gherla, în zona Vădănești, pe dealul de pe partea dreaptă a șoselei spre Cluj.

Au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Gherla cu un echipaj de patru oameni, care timp de aproximativ două ore au acționat cu bătătoarele de scântei pentru lichidarea focului, care s-a extins pe o suprafață întinsă. „Am avut noroc că nu a bătut vântul, că altfel focul s-ar fi extins și mai tare și ne prindea miezul nopții acolo”, au spus pompierii gherleni.

Deși oamenii au fost avertizați în nenumărate rânduri că aprinderile de vegetație pot scăpa foarte rapid de sub control, ei continuă să își degajeze terenurile de vegetația uscată prin această metodă periculoasă.

În cazul incendiului de luni seara, un echipaj de la Poliția Locală va verifica împrejurările în care s-a declanșat focul și va lua măsurile care se impun.

foto primită de la Alex

sus(3)jos(14)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns