mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj tigla metalica depozit gherla mondial dej cluj locuri de munca sofer mariflor gherla dej cluj cabinet orl gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj bontida service facturare
incendiu vegetatie gherla

S-a aprins dealul la ieșire din Gherla, au intervenit pompierii

A început sezonul aprinderilor de vegetație, care în fiecare an dau mari bătăi de cap pompierilor.

Marți seara în jurul orei 19.30, un apel la 112 a anunțat un incendiu produs la ieșire din Gherla, în zona Vădănești, pe dealul de pe partea dreaptă a șoselei spre Cluj.

Au intervenit pompierii voluntari de la SVSU Gherla cu un echipaj de patru oameni, care timp de aproximativ două ore au acționat cu bătătoarele de scântei pentru lichidarea focului, care s-a extins pe o suprafață întinsă. „Am avut noroc că nu a bătut vântul, că altfel focul s-ar fi extins și mai tare și ne prindea miezul nopții acolo”, au spus pompierii gherleni.

Deși oamenii au fost avertizați în nenumărate rânduri că aprinderile de vegetație pot scăpa foarte rapid de sub control, ei continuă să își degajeze terenurile de vegetația uscată prin această metodă periculoasă.

În cazul incendiului de luni seara, un echipaj de la Poliția Locală va verifica împrejurările în care s-a declanșat focul și va lua măsurile care se impun.

foto primită de la Alex

sus(3)jos(14)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestely

Lasă un răspuns