taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
alegeri panouri electorale gherla cluj afisaj

Alegerile locale amânate, până când

Alegerile locale care trebuiau să aibă loc în luna iunie 2020 urmează să fie amânate, datorită situației provocată de pandemia cu noul Coronavirus și a situației de urgență în care se află România.

La ședința de guvern de luni s-a anunțat intenția înaintării unui proiect de ordonanță de urgență în acest sens. Potrivit proiectului, mandatele actualilor primari se prelungesc, iar alegerile locale se amână, dar nu mai târziu de 31 decembrie 2020.

Același proiect urmează să simplifice procedura de organizare a alegerilor locale, prin reducerea numărului de semnături necesare pentru candidați.

Se are în vedere posibilitatea ca, în locul listelor de susţinători, să fie făcută dovada depunerii în contul bancar a unei contribuţii electorale în valoare de cel puţin 3% din valoarea maximă admisă pentru funcţia pentru care candidează un competitor independent sau de 50 de salarii de bază minime pe ţară pentru campania electorală la nivelul judeţului.

foto: arhiva

sus(17)jos(32)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

1 comentariu

  1. Cel mai incompetent primar si consilieri din istoria orasului prelungim dezastrul pina in iarna minunat

    sus(47)sus(1)

Lasă un răspuns