taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj locuri de munca angajare gherla dej cluj supercom sofer muncitor
minge fotbal teren

S-a anulat campionatul ligii a IV-a Cluj

Nu a ţinut mult bucuria echipelor înscrise în campionatul ligii a IV-a. O adresă primită de la Federaţia Română de Fotbal anulează debutul de duminică a ligii a IV-a Cluj.

Echipele care au transferat jucători din eşaloanele superioare în perioada în afara datei stabilite de FRF – adică luna februarie – nu au dreptul să participe la întrecerile campionatului judeţean. Aici se încadrează şi cele două formaţii – Someşul Gilău şi Victoria (fosta Supporter 2.0) Cluj-Napoca, care, astfel nu au dreptul să participe la competiţia care trebuia să debuteze duminică 18 aprilie 2021. Adică ele nu erau eligibile. Doar Someşul Dej 2 şi Viitorul Cluj-Napoca se încadrau în paragraful regulamentar invocat de FRF. În aceste condiţii, cu doar două echipe nu mai începe campionatul în liga a IV-a clujeană.

În situaţia actuală judeţul Cluj nu are reprezentant la barajul pentru promovarea în liga a III-a, ceea ce nu s-a mai întîmplat.

Sunt judeţe – cum sunt Braşovul şi Hunedoara – unde zilele trecute a început deja returul campionatului.

Comunicatul AJF Cluj

În baza hotărârii nr. 5 a Comitetului de Urgență al FRF și a Regulamentului privind organizarea şi desfăşurarea jocurilor de baraj pentru menţinerea/promovarea în liga 3, campionatul ediţiei 2021 / 2022, AJF Cluj a organizat în dată de 13.04.2021 o ședința cu reprezentanții echipelor de Liga a 4-a, care au depus la sediul AJF Cluj, cereri de înscriere în Liga a 4-a cu respectarea Protocolului Medical pentru Fotbal Amator din data de 08.04.2021, în care s-a hotărât desfășurarea unui campionat cu 4 echipe participante, cu 6 etape tur-retur și un joc de clasament între echipele clasate pe locurile 1-2 și 3-4. Jocurile au fost programate în zilele de duminică și miercuri, începând cu 18.04.2021, cu jocuri de clasament în dată de 07.05.2021. Campioana județeană urma a fi comunicată FRF până în dată de 08.05.2021. S-au înscris cluburile: ACS Academia de Fotbal Viitorul Cluj, ACS FC Someșul 2 Dej, ACS Supporter 2.0 Cluj și AFC Someșul Gilău. Câștigătoarea urmă să joace în etapă 1 a jocurilor de baraj, cu o altă câștigătoare din Liga 4 a altui județ, iar în cazul câștigării acestui baraj un alt joc de baraj cu o echipa clasată pe locul 9-10 din actuală ediție a Ligii a 3-a.
În urma adresei FRF Nr. 1739/14.04.2021, s-a făcut specificarea că la meciurile de baraj pentru promovarea în Liga 3 pot participa numai jucătorii legitimați la cluburile respective până la dată încheierii perioadei de transferări din iarnă a FRF, respectiv 08.02.2021.
În aceste condiții, echipele ACS Supporter 2.0 Cluj și AFC Someșul Gilău au renunțat la a mai participa în acest campionat al sezonului 2020-2021, drept pentru care competiția nu va mai avea loc.

Szekely Csaba

sus(3)jos(1)

Lasă un răspuns