hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

rotary gherla puiu

Un angajat ADP, premiat pentru harnicie de Rotary Club Gherla – VIDEO

O festivitate aparte a avut loc sambata dimineata la Gherla, la sala de sport a liceului „Ana Ipatescu”: Rotary Club a premiat un angajat al ADP pentru harnicie. El a primit din partea reprezentantilor clubului diploma de merit pentru „exemplu de harnicie si devotament in mentinerea curateniei orasului”.

„Puiu”, cum este cunoscut in intreg orasul, are 50 de ani si este iubitor de sport, dar si de literatura. O boala din copilarie si-a pus amprenta asupra existentei sale, insa aceasta nu l-a impiedicat sa isi faca munca cu multa seriozitate.

Puiu a primit din partea rotarienilor gherleni o diploma, un plic cu bani si o vesta.

rotary gherla puiurotary gherla puiu

„Promovam astfel valori si oameni simpli, care aduc un plus pentru comunitate: constiinciosi la locul de munca, care dau dovada de harnicie si seriozitate. Puiu este un astfel de model”, a spus Marcel Hodis, presedintele Rotary Club Gherla.

sus(89)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

4 comentarii

 1. Un gest frumos din partea Rotarienilor. Acest om chiar isi merita toate laudele.

  sus(57)sus(3)
 2. Puiu,poate cel mai corect,cinstit si harnic gherlean.Dumnezeu sa-l binecuvinteze.
  Intotdeauna i-am luat apararea cand cineva facea ``misto ``de el.
  Fac un apel la toti gherlenii,atunci cand mai vedeti ca cinva isi bate joc de el,sa nu ramana nepasatori,sa intervina pentru a proteja acest om de valoare al orasului nostru.

  sus(87)sus(6)
 3. Admirabil! Un om care a demonstrat, prin dăruire și perseverență, că poți sa dai un sens înălțător vieții chiar și dintr-o existență mărunta, lucru care chinuie încă pe mulți alții oameni sănătoși. Felicitări Puiule!

  sus(33)sus(4)

Lasă un răspuns