taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
scoala nr 1 gherla copii

„România Dodoloață” sărbătorită de copiii de la Școala Nr. 1

În săptămâna dinaintea Zilei Naționale a României, la Școala Gimnazială Nr.1 din Gherla s-a desfășurat o bogată serie de activități, cu elevii din clasele primare și cele de gimnaziu.

Elevii au participat la spectacolul aniversar „La multi ani, România dodoloata!”, care a cuprins montaje literar-artistice, o expoziție tematică de creații artistico-plastice ale copiilor, proiecții de filme istorice, o sesiune de referate și comunicări la nivelul claselor V-VIII sub titlul „Semnificația zilei de 1 Decembrie”.

galerie foto: imagini de la activități

galerie foto gherlaLa Liceul Petru Maior a fost organizat un concurs pe teme istorice, iar elevii Școlii Nr. 1 au concurat cu mai multe echipaje. Activități au avut loc și la structura școlii de pe strada Dragoș Vodă.

În reușita activităților s-au implicat cadrele didactice Adelina Țînțaș, Petruța Mureșan, Bojor Horațiu, Maria Băgăcian, Marian Marius, Ioan Rusu, Sabo Ionela, cu sprijinul învățătorilor și profesorilor din școală.

sus(13)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns