taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
romanca italia politie

Româncă prinsă în Italia, era căutată după ce a omorât un tânăr de 18 ani la discotecă

O femeie, dată în urmărire internațională, întrucât se sustrăgea executării unei pedepse privative de libertate de 20 de ani, pentru comiterea unei infracțiuni de omor calificat, a fost prinsă în Italia, în urma cooperării dintre Poliția Română și autoritățile judiciare italiene.

Anca Maria Murg, de 30 de ani, se afla în urmărire internaţională, fiind clasificată în categoria „most wanted”, după ce a fost condamnată definitiv de Tribunalul Hunedoara la o pedeapsă de 20 de ani de închisoare, pentru comiterea unei infracţiuni de omor calificat.

romanca italia omor napoli

În sarcina acesteia, instanța de judecată a reținut faptul că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2007, în apropierea unei discoteci din localitatea Tâmpa, județul Hunedoara, împreună cu alte două persoane, a lovit un tânăr în vârstă de 18 ani, provocându-i leziuni în urma cărora acesta a decedat.

Femeia a fost prinsă şi arestată de carabinierii Unității de Investigaţii din Napoli, după ce a fost localizată în localitatea Scafati (în apropiere de Napoli), în urma activităţilor de cooperare internaţională şi a schimbului de informaţii dintre autorităţile judiciare române şi cele italiene.

În cauză, a fost demarată procedura de predare a persoanei depistate.

Activitățile poliţiştilor de la Inspectoratul de Poliție Județean Hunedoara s-au desfășurat sub coordonarea Direcţiei de Investigaţii Criminale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

În cauză s-a beneficiat și de suportul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională.

foto: arhiva

sus(10)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns