taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla
italia carabinieri politie

Român cu mandat de arestare din Italia, găsit în Bistrița-Năsăud

Un bărbat cercetat pentru spălarea banilor proveniți din săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, pe numele căruia autorităţile italiene au emis un mandat european de arestare, a fost depistat de polițiștii din Bistrița-Năsăud.

Pe 17 noiembrie , poliţiştii Serviciului de Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bistrița – Năsăud au depistat un bărbat, de 61 ani, din Bistrița, care era urmărit internațional.

Pe numele celui în cauză, autoritățile judiciare din Italia, au emis un mandat european de arestare, aceasta fiind cercetat pentru comiterea a șase infracțiuni de spălarea banilor proveniți din săvârșirea infracțiunii de înșelăciune, pe teritoriul Italiei.

Pentru depistarea bărbatului, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Curtea de Apel Cluj a dispus arestarea preventivă a acestuia pentru următoarele 30 de zile, iar în prezent se afla în Centrul de reține și Arestare Preventivă al I.P.J. Bistrița-Năsăud.

foto: arhiva / periodicodaily.com

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns