taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon
grimus sic videoclip

Rock alternativ cu trupa Grimus, in stufarisul de la Sic VIDEO

Nu se intampla in fiecare zi ca stufarisul de la Sic, pe care chiar foarte multi gherleni nu l-au vizitat inca, desi e la doar 15 km de oras, sa gazduiasca trupe si filmari de videoclipuri. Cum pentru toate este un inceput, trupa Grimus a fost cea care a spart gheata.

In luna noiembrie, clujenii au ales decorul de la marginea Sicului, pentru videoclipul piesei „The Hell I’m In„: „In clip am incercat sa redam atmosfera apasatoare a unei situatii aparent fara iesire, pe care de cele mai multe ori o rezolva numai confruntarea cu tine insuti, de care cei mai multi dintre noi se feresc. A fost o experienta inedita, un experiment „do it yourself”, au declarati baietii pentru infomusic.ro

Videoclipul a fost lansat pe 4 martie, iar primele reactii din partea fanilor sunt pozitive.

Cine sunt „Grimus”?

Trupa implineste anul viitor 10 ani de la infiintare, iar lista cu concertele sustinute pana acum e foarte lunga, cu nenumarate turnee in tara si in strainatate, din Ungaria pana in Austria, Italia, Serbia, Marea Britanie si chiar indepartata Indie. Recent au cantat in deschidere la concertul Deep Purple de la Bucuresti, iar in 2012 au deschis concertul Red Hot Chilli Peppers. Muzica lor a placut atat de mult unui celebru producator de bere, incat a tinut mortis sa o includa intr-o reclama TV!

Intrebati de o revista pentru adulti cum au ajuns sa convinga radiourile si organizatorii de concerte care n-au crezut in muzica lor, baietii de la Grimus au raspuns: „Aflam unde locuiesc, intram prin efractie, asteptam pana adorm si le fredonam in ureche, la fel ca pe un cantec de leagan, toata noaptea, piesa pe care ne-o dorim hit. Un fel de heavy rotation soptit. Oamenii se trezesc a doua zi fani Grimus. E simplu, recomandam și altor trupe să facă asta, functionează chiar si daca omul are dopuri de urechi!

sus(0)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns