locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

dj robert laposi gherla

Roberth J, un DJ model – se pregătește să mixeze live la Vibe Festival și are nevoie de votul tău – FOTO

Provocarea este mare pentru un tânăr DJ de a mixa live pe o scenă. Tentația l-a împins de această dată pe un adolescent de 19 ani, Robert Lapoși, din Fizeșu Gherlii, să se înscrie la un concurs pentru a mixa pe scenă la Vibe Festival, care are loc la Târgu Mureș, între 5-8 iulie 2018.

Festivalul are și o componentă pentru DJ, iar doritorii au trebuit să trimită un mix. Robi a fost selectat între primii 16 DJ, apoi între primii 8, iar acum urmează o altă rundă eliminatorie, bazată pe voturi.

„Prima rundă am câștigat-o cu ajutorul prietenilor, dar a fost greu, iar acum va fi și mai greu, de aceea am nevoie de sprijinul tuturor”, spune Robi. „Cine ajunge între primii 4, va avea șansă să se prezinte live pe scenă la festival. Asta ar însemna pentru mine o uriașă șansă!”

dj roberth vibe festival

DJ Roberth J este numele de scenă ales de Robi., care acum a terminat clasa a XII-a. A făcut o pasiune uriașă pentru meseria de DJ. „De mic iubeam să fac petreceri și mai ales să distrez oamenii, asta este satisfacția mea. Prin clasa a IX-a am început să pun muzică la evenimente, la început la banchete pentru clasele a VIII-a, apoi la diverse petreceri de la liceul cu predare în limba maghiară, gen Halloween, Balul bobocilor”, povestește el. „Pe atunci făceam echipă cu un prieten din Gherla, dar era doar începutul. Cu adevărat am luat startul când l-am cunoscut pe Facebook pe DJ Jonnessey și pe DJ Dacian, de la care am învățat ce înseamnă cu adevărat meseria de DJ. M-am înscris la școala de DJ Cue Point de la Cluj, iar după o jumătate de an am avut o percepție total diferită, mi-a fost de mare folos. De atunci mi-am cumpărat propriul echipament de dj și chiar a început să meargă treaba. Am fost la câteva petreceri ca ajutor de dj în clubul 4Seasons din Sic, apoi au început să apară cereri la diverse evenimente private, majorate, baluri, dar din păcate, se apropie bacalaureatul și a trebuit să refuz invitațiile pentru a putea învăța”.

video – cum arată o petrecere cu Robi la pupitru

Robert, un DJ MODEL

Robi este în timpul liber și model. Și aici, șansa i-a apărut când nu se aștepta: a fost contactat pe Facebook de șeful agenției Citymodels din Cluj.

robert laposi model

„Sunt model de 3 ani la Citymodels. Seful agenției, Ștefan Farrel, mi-a scris pe Facebook. La început nu m-a tentat, dar a insistat să mă duc până la el. Nici părinți mei nu au fost foarte încântați, dar Ștefan i-a invitat și pe ei la sediul agenției. Am și făcut un contract pe doi ani. Apoi a urmat cursul, în fiecare duminică, la Cluj. A fost o experiență unică și am avut ocazia să fac multe ședințe foto și să prezint lenjerie pentru Jolidon, Cătălin Botezatu, George Hojbota, la Gala UAD”.

Povestea cu Festivalul Vibe a început într-o zi, la școală, unde un bun prieten, pe nume Lori, l-a sfătuit să încerce să facă un mix din câteva piese și să îl trimită organizatorilor festivalului.

Poate ai noroc și iese ceva!, mi-a spus Lori. Așa am și făcut, așteptăm să văd dacă am trecut de preselecție, care a fost foarte grea, cu o concurență foarte mare pentru a intra în etapa următoare. Surpriză uriașă, am primit un mail prin care am fost anunțat că am trecut peste etapa de preselecție. Am fost foarte bucuros, pentru că doar 16 dj au reușit să avanseze. Apoi a urmat etapa cu voturi din partea publicului. Votul s-a desfășurat pe Instagram, pe pagina VIBEFESZTIVAL. Am fost depășit o vreme de alți dj, dar cu ajutorul prietenilor care au distribuit postările mele, am ajuns între primii 8 dj din concurs!”

audio – ascultă mixul lui Robi

Acum urmează rundă decisivă. „Dacă trec mai departe, am șansa să pun muzică pe marile scene de la Vibe Festival. Este o unică șansă, care m-ar ajută să fac un pas uriaș în carieră. Ziua votului nu este știută, iar cei care vor să mă voteze trebuie să urmeareasca instastoryul VIBEFESZTIVAL și când văd DJ ROBERTH J, să dea un vot. Pentru voi este doar un click, pentru mine este o șansă uriașă în carieră!”

sus(14)jos(3)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns