taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
bebelus

Rezultatul testului Coronavirus pentru femeia din Gherla, venită din Italia, care a născut la Oradea

La mijlocul săptămânii trecute, o mașină cu mai multe persoane din Gherla, care au declarat că vin din Germania, au trezit suspiciuni la frontieră, la vama Borș.

Miercuri, polițiștii de frontieră au verificat mașina și au găsit mai multe bonuri fiscale emise în Italia. Potrivit ebihoreanul.ro, o femeie din mașină care era gravidă, și-ar fi provocat în acel moment nașterea și a fost dusă de urgență la un spital din Oradea. Ceilalți pasageri au fost conduși de polițiști cu escortă până la limita cu județul Cluj.

Rămasă la maternitatea din Oradea, femeia a născut un copil sănătos, dar cadrele medicale s-au temut de ce e mai rău, că femeia ar putea fi infectată cu Coronavirus. După naștere, sala unde a născut femeia a fost dezinfectată.

Femeia a fost testată la Oradea pentru infecţia cu COVID-19. Testul, care a venit ulterior, a ieşit negativ, mai arată sursa citată.

foto: arhiva

Ce s-a întâmplat la vamă cu o femeie gravidă din Gherla care se întorcea din Italia

sus(8)jos(5)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

1 comentariu

  1. Cum poate o femeie sa- si provoace nasterea?!

    sus(4)sus(0)

Lasă un răspuns