taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
rezultate bacalaureat examen

Rezultatele bacalaureat de toamnă, încă 14 elevi declarați reușiți la Gherla

Marți s-au afișat rezultatele la sesiunea de toamnă a bacalureatului. De la Gherla s-au înscris 44 de elevi, care au susținut probele la Dej, la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși.

Din cei 44 de elevi înscriși, 14 au fost declarați reușiți după susținerea probelor, înainte de contestații. 8 elevi nu s-au prezentat la cel puțiun o probă, iar pentru alți 22 de elevi, examenul a fost cu ghinion, ori cu prea puțină burtă pe carte.

La Liceul Tehnologic, un elev a obținut cea mai mare medie între elevii din Gherla, 7,93. Aici 5 elevi au scapat cu brio de provocare, din totalul de 18 înscriși.

7,48 a fost cea mai mare medie de la liceul Ana Ipătescu. Aici din 5 elevi înscriși, doar unul a fost declarat reușit.

Liceul Kemeny Zsigmond a trimis la examinare 11 elevi, dintre care doar 3 au depășit media limită. Cea mai mare medie a fost 7,03.

De la liceul Petru Maior, din 10 elevi înscriși în sesiunea de toamnă, 5 au reușit, 2 au fost respinși și 3 nu s-au prezentat.

Tot marți s-au putut depune și contestaţiile, până la ora 16.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 7 septembrie.

 

sus(12)jos(1)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns