locuri de munca gherla dej cluj angajare mariflor muncitor

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata banca alianta cluj dobanda gherla gherla dentist stomatologie cabinet artdent telefon locuri de munca angajare gherla dej cluj expert contabil mariflor locuri de munca gherla dej cluj agent securitate

rezultate bacalaureat examen

Rezultatele bacalaureat de toamnă, încă 14 elevi declarați reușiți la Gherla

Marți s-au afișat rezultatele la sesiunea de toamnă a bacalureatului. De la Gherla s-au înscris 44 de elevi, care au susținut probele la Dej, la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși.

Din cei 44 de elevi înscriși, 14 au fost declarați reușiți după susținerea probelor, înainte de contestații. 8 elevi nu s-au prezentat la cel puțiun o probă, iar pentru alți 22 de elevi, examenul a fost cu ghinion, ori cu prea puțină burtă pe carte.

La Liceul Tehnologic, un elev a obținut cea mai mare medie între elevii din Gherla, 7,93. Aici 5 elevi au scapat cu brio de provocare, din totalul de 18 înscriși.

7,48 a fost cea mai mare medie de la liceul Ana Ipătescu. Aici din 5 elevi înscriși, doar unul a fost declarat reușit.

Liceul Kemeny Zsigmond a trimis la examinare 11 elevi, dintre care doar 3 au depășit media limită. Cea mai mare medie a fost 7,03.

De la liceul Petru Maior, din 10 elevi înscriși în sesiunea de toamnă, 5 au reușit, 2 au fost respinși și 3 nu s-au prezentat.

Tot marți s-au putut depune și contestaţiile, până la ora 16.

Rezultatele finale vor fi anunțate sâmbătă, 7 septembrie.

 

sus(12)jos(1)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns