taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj becker tamplar muncitor salariu
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj
rezultate bacalaureat examen

Rezultate finale Definitivat 2020, 7 candidați cu media 10 în Cluj

Peste 4.300 de candidați din întreaga țară au obținut definitivarea și dreptul de practică în învățământul preuniversitar în sesiunea 2020 (rezultate finale)

Rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este 72,45% (în creștere cu 3,28%, comparativ cu rezultatele inițiale – 69,17%).

Astfel, din totalul de 6.037 de candidați cu note la proba scrisă, 4.374 de candidați au reușit să obțină, în final, medii mai mari sau egale cu 8 (opt), media minimă de promovare a acestui examen. Precizăm că după susținerea probei scrise din sesiunea 2020, dar înainte de înregistrarea/soluționarea contestațiilor, au fost declarați promovați 4.176 de candidați.

Afișarea rezultatelor finale a avut loc luni, 3 august 2020, cu o zi mai devreme față de calendarul inițial, atât în centrele de examen, cât și pe site-ul definitivat.edu.ro.

În această sesiune, 6.775 de candidați au avut dreptul de a susține proba scrisă din data de 22 iulie. Au fost prezenți 6.480 de candidați (95,65%). Dintre aceștia, 433 de candidați s-au retras, iar opt candidați au fost eliminați pentru fraudă sau tentativă de fraudă. Două lucrări au fost anulate în centrele de evaluare.

În următoarele județe s-au înregistrat rate de promovare de peste 80%: Cluj – 87.46%, Vâlcea – 84.90%, Dolj – 80,50%, Mehedinți – 80%. În Capitală, procentul de promovare înregistrat este de 76.52%.

În județul Cluj, rata finală de promovare a examenului național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), după soluționarea contestațiilor, este în creștere cu 2,04%, comparativ cu rezultatele inițiale – 85,42%.

La examenul național pentru definitivare în învățământ (sesiunea 2020), în etapa de soluționare a contestațiilor, au fost depuse 29 de solicitări pentru reevaluarea lucrărilor scrise. 7 contestații au fost admise ( 6 lucrări au înregistrat note mai mari, decât cele obținute în evaluarea inițială, iar 1 lucrare a fost reevaluată sub nota obținută inițial).

În această sesiune a examenului național de definitivare în învățământ, în județul Cluj, 311 candidați au avut dreptul de a susține proba scrisă din data de 22 iulie 2020. Dintre aceștia, 8 candidați s-au retras din motive personale, 7 candidați au absentat, iar 1 candidat a fost eliminat pentru tentativă de fraudă.

7 candidați din județul Cluj au obținut media 10 (2,37%) la examenului național de definitivare în învățământ, iar 251 dintre candidații admiși pentru a susține proba scrisă au obținut medii cuprinse între 8,00-9,99, ca urmare a afișării rezultatelor finale.

Pentru a fi declarat promovat, un candidat trebuie să obțină cel puțin media 8 (opt), calculată ca medie ponderată a notelor obținute la toate probele de examen, inclusiv la proba scrisă. Nota la proba scrisă are o pondere de 70% în calculul mediei finale.

Cadrele didactice promovate dobândesc dreptul de practică în învățământul preuniversitar, acesta fiind, de altfel, și obiectivul acestui examen național.

foto: arhiva

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns