taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare sofer mariflor gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj
sala clasa banca

Rezultate titularizare în învățământul preuniversitar din Cluj, după contestații

Promovabilitate de 87,47% în județul Cluj, la concursul național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor din unitățile de învățământ preuniversitar, sesiunea 2021, după etapa de soluționare a contestațiilor

Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Județean Cluj au publicat marți, 3 august 2021, rezultatele finale obținute de către cadrele didactice din județul Cluj, la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar, sesiunea 2021, după soluționarea contestațiilor.

În județul Cluj, în etapa de soluționare a contestațiilor, din cadrul concursului național de titularizare, sesiunea 2021, au fost depuse 314 solicitări pentru reevaluarea lucrărilor scrise.

Un număr de 298 de contestații au fost admise (198 lucrări au înregistrat note mai mari, decât cele obținute în evaluarea inițială, 100 lucrări au fost reevaluate sub nota obținută inițial), iar 16 lucrări nu au înregistrat modificări ale notelor acordate inițial.

Procentul notelor între 7.00 și 9.99 obținute de către candidații care au susținut proba scrisă la concursul național pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar a crescut cu 2,77%, de la 54,6% la 57,37%.
Ca urmare a afișării rezultatelor finale, în județul Cluj rata finală de promovabilitate (note peste 5.00) este de 87,47%. 11 candidați au obținut nota 10 (zece), 1.187 candidați (87,47%) au obținut note peste 5.00, iar 778 candidați (57,37%) au obținut note peste 7.00.

La proba scrisă din cadrul concursului național de ocupare a posturilor didactice/catedrelor vacante/rezervate din învăţământul preuniversitar, desfăşurată miercuri, 21 iulie 2021, în 7 centre de examen organizate la nivelul județului Cluj, s-au prezentat 1.412 candidaţi, din cei 1.729 de candidaţi înscriși, iar 55 dintre candidaţi s-au retras din motive personale sau medicale. În centrele de evaluare, constituite la nivel național, au fost transmise spre evaluare 1.357 de lucrări din județul Cluj, iar 1 lucrare a fost anulată din motive legate de nerespectarea metodologiei.

La nivel județean sunt disponibile 74 posturi didactice/catedre vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată (5 în mediul urban şi 69 în mediul rural). Cele mai multe posturi vacante pentru angajare pe perioadă nedeterminată vizează următoarele discipline/specializări: 32 educatoare limba romană (189 candidați), 5 fizică (1 candidat), 4 educatoare/educator învățământ special (1 candidat).

Pentru angajarea pe perioadă nedeterminată (titularizare), candidații trebuie să obțină la proba scrisă minimum nota 7 (șapte), iar pentru angajarea pe perioadă determinată (suplinire), minimum nota 5 (cinci). Proba practică și inspecția la clasă au fost eliminate pentru anul în curs prin OUG nr. 70/2020, aprobată prin Legea nr. 179/2020, cu modificările şi completările ulterioare.

Repartizarea candidaților pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a notelor obținute la proba scrisă, se realizează în ședințe publice organizate de către Inspectoratul Școlar Județean Cluj, în perioada 4 – 5 august 2021.

sus(2)jos(0)
creare site web gherla dej cluj apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj sonorizare nunta botez ravan gherla dej cluj majorat

Faci un comentariu sau dai un răspuns?