taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
apartament vanzare gherla
apartament vanzare gherla
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla angajare infirmiera camin varstnici rebeca santioana taga gherla cluj creare site web gherla dej cluj
bacalaureat note examen rezultate

Rezultate bacalaureat de toamnă, Clujul cu cea mai mare rata de promovare, noi elevi reușiți la Gherla

Rata de promovare înregistrată în sesiunea august – septembrie a examenului naţional de bacalaureat 2021 la nivel național este 30,3%. În aceeași sesiune a anului trecut, înainte de soluționarea contestațiilor, procentul candidaților promovați a fost 31,5%.

Din totalul candidaților promovați (9.703), 6.816 candidaţi provin din promoţia curentă, iar 2.887 de candidaţi provin din promoţiile anterioare. Rata de succes pentru promoția 2020 – 2021 este 32,3%. Pentru promoțiile anterioare, rata de succes a candidaților este 26,3%.

La probele scrise s-au prezentat 32.043 de candidaţi din cei 38.949 de candidaţi înscrişi. Au fost eliminaţi pentru fraudă sau tentativă de fraudă 77 de candidaţi (aceştia nu se vor putea înscrie la următoarele două sesiuni).

Rezultatele (înainte de contestaţii) au fost afișate marți, 31 august, ora 12:00, în centrele de examen şi pe pagina web dedicată. La fel ca în prima sesiune, rezultatele au fost publicate prin animizarea datelor personale ale candidaților, în conformitate cu prevederile specifice în vigoare (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD/GDPR).

Contestațiile pot fi depuse în aceeași zi, în intervalul orar 12:00 – 18:00, atât în format fizic, cât și electronic. În acest sens, candidații completează, semnează și depun/transmit electronic inclusiv o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora.

Rezultatele finale, după soluționarea contestațiilor (1 – 3 septembrie), vor fi comunicate vineri, 3 septembrie.

Media minimă de promovare a examenului este 6 (șase), iar nota minimă pentru fiecare probă scrisă este 5 (cinci). Procentul de promovare este calculat din totalul candidaţilor prezenţi, incluzând în această categorie şi candidaţii eliminaţi.

Județul Cluj are cea mai mare rată de promovare la nivel național, 42,9%.

În județul Cluj, rata de promovare a examenului naţional de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2021, este de 36,59%.
Din totalul celor 285 candidați promovați în această sesiune a examenului național de bacalaureat, 237 fac parte din promoţia curentă, iar 48 aparțin promoţiilor anterioare. Rata de succes pentru promoția curentă, 2020 – 2021 este de 42,93%. În cazul promoțiilor anterioare, procentul candidaților promovați este de 21,15%.

Pentru susținearea probelor scrise din cadrul examenului naţional de bacalaureat, sesiunea august-septembrie 2021 s-au înscris 931 candidați. Din totalul celor înscrişi, 779 candidați s-au prezentat la aceste probe, 552 candidați din promoția curentă și 227 din promoţiile anterioare. În județul Cluj a fost eliminat pentru fraudă/ tentativă de fraudă un singur candidat. Acesta nu se va putea înscrie la următoarele două sesiuni ale examenului național de bacalaureat.

50 de elevi din Gherla s-au înscris la bacalaureatul de toamnă, dintre care 13 de la liceul Kemeny Zsigmond, 2 de la liceul Ana Ipătescu, 16 de la liceul Petru Maior și 19 de la Liceul Tenologic. Aceștia au susținut probele la Liceul Tehnologic Constantin Brâncuși din Dej.

6 elevi nu s-au prezentat la cel puțin o probă. au fost declarați reușiți 18 elevi, dintre care 5 de la Liceul Tehnologic, 7 de la Liceul Kemeny Zsigmond și 6 de la liceul Petru Maior. De la liceul Ana Ipătescu, cei doi elevi înscriși au fost respinși.

vezi toate rezultatele aici

foto: arhiva

sus(0)jos(2)
apollo livada mobila angajare muncitor angajare sofer tir gherla dej cluj

Faci un comentariu sau dai un răspuns?