taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
2018 scoala politie cluj admitere

REZULTATE Admitere 2018 la Scoala de Poliție Cluj – vezi subiectele și cel mai mare punctaj obținut

După cele aproape două săptămâni în care au trecut prin vizite medicale, probe sportive și probe de verificare a cunoștințelor, peste 600 de candidați de la Scoala de Poliție „Septimiu Mureșan” din Cluj-Napoca au aflat rezultatele.

In sesiunea ianuarie 2018, concurența a fost de trei candidați pe un loc, cu 899 de candidați inscriși. Proba sportivă a dat bătăi de cap multora: au fost respinși peste 200, astfel că au crescut șansele celor rămași în cursă.

Cel mai mult și-au dorit să îmbrace haina militară candidați din Cluj, dar au fost și din județele Alba, Mureș, Harghita, Bistrița-Năsăud, Suceava, Arad, Hunedoara, Bihor, Satu Mare, Maramureș, Sălaj, Timiș, Caraș-Severin, Gorj, Vâlcea, Brașov, Sibiu, Neamț și Botoșani.

Peste 200 de candidați respinși la probele sportive

Dintre cei 899 de candidaţi înscriși la concursul de admitere sesiunea ianuarie 2018, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, au trecut de verificarea medicală şi de probele fizice eliminatorii, programate în intervalul 12-17 ianuarie, un număr de 645 de candidați – 72% dintre cei înscriși. Este vorba despre 165 de fete (43% dintre cele 382 înscrise), respectiv 480 de băieți (93% dintre cei 517 înscriși).

Dintre cei 645 de candidați, 4 tineri s-au întrecut pentru cele 6 locuri destinate etniei rome, iar alți 6 pentru cele 3 locuri alocate altor minorități.

Număr mare de admiși din Cluj, Maramureș și Bihor

Cel mai mare punctaj obținut a fost de 89 de puncte din 100 maxim posibile. Acesta îi aparține unmui tânăr din județul Hunedoara.

După proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (engleză sau franceză), susținută sâmbătă, 20 ianuarie, 300 de tineri – 98 de fete și 202 băieți – au fost declarați admiși. Ultimul punctaj de intrare a fost de 53 de puncte.

Dintre tinerii declarați admiși, cei mai mulți sunt din județele Cluj – 55, Maramureș – 46 și Bihor – 33. Din județul Sălaj provin 25 de persoane admise, din Mureș – 23, din Alba – 22, din Arad – 17, din Suceava – 15, din Bistrița-Năsăud – 14, din Hunedoara și Satu Mare – câte 13. Au mai fost declarați admiși 5 candidați din județul Sibiu, 4 din județul Gorj, câte 3 candidați din județele Botoșani, Caraș-Severin, Neamț și Timiș, respectiv câte un candidat din județele Argeș, Harghita și Mehedinți.

Candidații declarați admiși vor începe stagiul de pregătire în 29 ianuarie, urmând să îl finalizeze în 2 noiembrie 2018.

  • vezi aici si aici ce subiecte s-au dat

Candidații au la dispoziție 24 de ore de la momentul afișării rezultatelor pentru a depune contestație.

bullet Lista cu rezultatele finale la concursul de admitere – Sesiunea IANUARIE 2018
bullet Lista cu rezultatele finale ale candidaților de etnie rromă la concursul de admitere –  Sesiunea IANUARIE 2018
bullet Lista cu rezultatele finale ale candidaților de alte minorități la concursul de admitere –  Sesiunea IANUARIE 2018
sus(2)jos(13)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns