taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare banca cooperatista gherla alianta dej iclod dobanda mare cluj
admitere scoala politie cluj

Rezultate admitere 2015 la Şcoala de Poliţie „Septimiu Mureşan”. Cei mai mulţi admişi, din Cluj – FOTO

Concursul de admitere sesiunea 2015, organizat de Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca, a ajuns la final.

După proba scrisă de verificare a cunoștințelor de limba română și o limbă străină (limba engleză sau franceză), susținută vineri, 11 septembrie, 125 de tineri – 47 de fete și 78 de băieți – au reușit să își vadă numele pe lista celor admiși.

Punctajele cele mai mari au fost obținute de 3 fete din județul Sălaj: Ilieș Diana-Florina, 88 de puncte (din maxim 90 posibile); Cordiș Andrada-Ioana (86 de puncte) și Gudea Iulia-Maria (85 de puncte). Ultimul punctaj de intrare a fost de 68 de puncte.

Dintre bobocii anului I, 19 sunt din județul Cluj, 17 din județul Sălaj, 15 din Maramureș, 14 din Bihor, 13 din Bistrița-Năsăud, 10 din Alba, 9 din Suceava, câte 5 din județele Hunedoara și Mureș, câte 3 din Arad, Botoșani și Gorj, câte 2 din Caraș-Severin, Neamț și Timișoara, respectiv câte unul din județele Brașov, Satu Mare și Vâlcea.

Atât cele 3 locuri alocate minorității rome, cât și cele 2 rezervate altor minorități etnice au fost ocupate.
Elevii sunt așteptați să se prezinte la sediul școlii în data de 30 septembrie 2015.

VEZI AICI PUNCTAJELE OBTINUTE DE CANDIDATI

scoala politie cluj admitere scoala politie cluj admitere scoala politie cluj admitere scoala politie cluj admitere

sus(3)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns