taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare xtru locuri de munca cluj tamplarie pvc gherla dej
fotbal atletic olimpia armenopolis gherla

Revenire pentru Atletic Olimpia Gherla, seniorii au câștigat meciul cu Armenopolis. Cum stă echipa feminină

După un început de campionat mai ezitant, echipele de fotbal ale clubului Atletic Olimpia Gherla dau semne de învigorare.

După victoria cu 14-0 din prima etapă, cu Sporting 2 Lugaș, echipa feminină a întâlnit pe 7 octombrie, în etapa a II-a a campionatului ligii 3, în deplasare, formația AFK Csiksereda Miercurea Ciuc. Aceasta a lăsat fetele noastre fără replică și le-a învins cu 14-0.

video – golurile meciului

În etapa III-a, fetele pregătite de Călin Cîmpean și Demi Rus urmează să se confrunte cu AS Independența 2 Baia Mare, pe 21 octombrie.

Între timp, duminică a avut loc pe stadionul municipal un meci din Cupa României, cu CSM Târgu Mureș. Singurul gol pentru Atletic Olimpia a fost înscris de Carmen Morodan, în prima repriză. În partea secundă a jocului, fetele noastre au căzut fizic și valoric, iar oaspeții au profitat din plin, astfel că la fluierul final, tabela de marcaj a arătat 1-5, după 1-2 la pauză. De menționat și faptul că echipa CSM vine dintr-o ligă superioară.

fotbal fete atletic olimpia gherla csm tg mures

foto: Facebook

După 8 etape, echipa de seniori Atletic Olimpia Gherla se poziționează la mijlocul clasamentului AJF, pe poziția 7, cu patru victorii și trei înfrângeri.

Sâmbătă s-a jucat întâlnirea cu Armenopolis Gherla. Adversarii au fost cei care au deschis scorul, în minutul 15, prin Ștefan Precup. După pauză, Atletic Olimpia a dat semne de revigorare și a înscris trei goluri la rând, prin Dascăl (’66) și Szabo, care a perforat de două ori poarta adversă (’75, ’90).

Succesul din weekend vine după o altă victorie importantă, cu liderul clasamentului, AS Unirea Iclod, din etapa anterioară. La meciul jucat pe 6 octombrie, gherlenii s-au impus cu 1-0, după ce Cosmin Mureșan a reușit singurul gol al meciului, în minutul 48.

Juniorii Atletic Olimpia se descurcă foarte bine în actualul campionat, fără nicio înfrângere, cu patru victorii și trei egaluri. Au obținut un scor alb cu Unirea Iclod și au făcut 4-0 cu Armenopolis.

În etapa următoare, Atletic Olimpia Gherla joacă acasă cu Arieșul Mihai Viteazu. Meicul juniorilor este programat joi, iar seniorii intră pe teren sâmbătă.

Președintele Csaba Kilin a transmis din nou mulțumiri celor care sunt alături de echipele clubului, într-o perioada mai sensibilă din punct de vedere financiar, celor care susțin și se implică în activitatea fotbalistică, Coop. Oraș Gherla, care a oferit o masă echipei feminine după ultimul meci.

De cealaltă parte, echipa Armenopolis Gherla pare prinsă într-un lung șir de înfrângeri, care au trimis-o în coada clasamentului AJF, chiar sub CFR Dej. Formația nu a reușit să se ridice, după opt etape. A dat până acum doar 3 goluri și a primit 42.

Echipa de juniori are la activ doua victorii, un egal si patru infrangeri, rezultate care o claseaza ăn acest moment pe locul 12.

Pe 20 octombrie, Armenopolis va juca în deplasare, cu CSM Câmpia Turzii.

sus(5)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns