taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla angajare restaurant fiesta bucatar ospatar locuri de munca gherla angajare sticlar sticla dej clujr
antena orange releu

Rețeaua Orange a căzut, din ce cauză și unde s-a produs necazul

Mai mulți abonați ai rețelei de telefonie mobilă Orange din toată România, inclusiv la Gherla, au întâmpinat probleme miercuri după-amiază.

Oamenii nu au putut efectua sau primi apeluri și nu au reușit să se contecteze la internet.

Confirmarea oficială că sunt probleme mari a venit în jurul orei 15.30

Salut, momentan, o parte dintre clienții noștri întâmpină dificultăți în accesarea serviciilor de voce și date, precum și a aplicațiilor Orange. Această situație se manifestă ca urmare a secționării multiple în rețeaua de fibră optică. Colegii noștri din departamentul Tehnic lucrează deja la remedierea problemei. Ne cerem scuze pentru neplăceri și îți mulțumim pentru înțelegere. Revenim imediat ce avem noutăți.

Orange Romania/Facebook

După aproximativ o oră, situația a început să revină la normal. În jurul orei 17.30, Orange România a venit cu noi explicații privind cele întâmplate.

Au fost identificate 3 secționări ale rețelei de fibră optică în județele Bistrița-Năsăud, Brașov și Mehedinți. Două dintre secționări au fost simultane. Tehnicienii noștri au reușit să remedieze avaria cauzată de prima secționare și sunt în continuare pe teren. Serviciile încep să revină gradual la parametri normali de funcționare.

Orange Romania/Facebook

La ora 18.15, Orange a confirmat că toate serviciile de voce, date, precum și aplicațiile Orange funcționează în parametri normali. „Le recomandăm celor care încă întâmpină probleme să închidă și să redeschidă telefonul.”

sus(0)jos(11)

Lasă un răspuns