locuri de munca fundatura iclod lacatus sudor gherla dej clj bontida
nunta gherla angela rusu sala crystal ballroom dej cluj
flori vanzare 8 martie gherla adp pret

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata locuri de munca gherla dej cluj ospatar conte

restaurant conte gherla

Restaurantul Conte din Gherla: avem cele mai bune prețuri pentru evenimente! (P)

În curând se împlinesc 15 ani de când Restaurantul Conte din Gherla este gazdă bună pentru cele mai reușite evenimente, de la nunți și botezuri, la baluri ale bobocilor, ale vânătorilor sau revelioane.

În ultima perioadă, în spațiul public au apărut discuții legate de vânzarea sau chiar închiderea restaurantului. „Ne cerem scuze dacă anumite dificultăți pe care societatea le-a avut au provocat temeri, dar vă informăm că acestea au fost depășite și vă garantăm 100% rezervarea dumneavoastră!

restaurant conte gherla

Ii asigurăm pe toți cei ce au programate evenimente în locația noastră că acestea se vor desfășura conform înțelegerilor avute și îi așteptăm cu drag pe cei ce vor să-și programeze un eveniment, să apeleze cu încredere la serviciile noastre”.

Așa cum și-a obișnuit clienții, „Conte” are în continuare cel mai bun preț din oraș pentru astfel de evenimente, cu meniuri de nuntă începând de la 120 lei/persoană.

Restaurant Conte Gherla

capacitate 500 de locuri

Str. Primăverii nr. 2

telefon rezervari: 0740.316.080

sus(153)jos(516)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns