taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
gama optic gherla ochelari rabla oftalmologie analize medicale dej cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla spalatorie auto gherla casa antik
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar dej cluj
restaurant papa jon rascruci bontida cluj

Restaurant nou pe șoseaua Gherla-Cluj, la Răscruci, condus de un fost polițist – VIDEO

A lucrat ani de zile cu oamenii și acum va face același lucru, dar dintr-o altă postură. Simion Pop a fost polițist la Bonțida, apoi a ajuns la Dej, unde a trecut prin compartimentele proximitate, judiciar și economic. A ieșit la pensie, iar acum s-a ivit oportunitatea de a conduce un restaurant.

„Mi-am dorit dintotdeauna să fac așa ceva”, spune el. „Este o provocare și pentru mine, sunt un om care prefer faptele în locul vorbelor. Îmi este alături și soția, care are experiență de 10 ani în acest domeniu”.

„Papa Jon” se numește noul restaurant, aflat pe marginea drumului ce leagă Gherla de Cluj, la limita dintre localitățile Bonțida și Răscruci. Este un local de tranzit, cu o linie caldă de servire la vitrină.

Noul restaurant, unicul de acest fel în zonă, se adresează participanților la trafic care vor să-și tragă sufletul pe traseu și să facă un popas, pentru o masă caldă și gustoasă. Și cum alcoolul la volan nu este recomandat, din meniu vor lipsi băuturile alcoolice. La gâdilarea plăcută a papilelor gustative va contribui experiența bucătarului șef, care a lucrat 20 de ani în străinătate, specialist în meniuri mediteraneene.

Alăturat se află și un service auto nou, cu spălătorie pentru camionare, vulcanizare și punct de vânzare cauciucuri. Parcarea este una generoasă, cu locuri pentru toată lumea.

Luni după-amiază a avut loc inaugurarea oficială a restaurantului. La eveniment au luat parte alături de oaspeți și invitați, investitorul și noul manager. Primarul Emil Cărhaț s-a declarat încântat de această nouă oportunitate pentru comuna Bonțida de a se dezvolta și de a atrage turiști, alături de atracții cum sunt Castelul Banffy sau festivalul Electric Castle. A fost oficiată și o slujbă de sfințire, iar cei prezenți au fost invitați apoi la un bufet suedez cu delicatese.

„Papa Jon” se deschide pentru public miercuri, 20 martie. Programul zilnic este 7-22, de luni până duminică, dar în curând va deveni non-stop.

video în continuare

sus(75)jos(13)

Faci un comentariu sau dai un răspuns?