taxi gherla telefon
psd gherla alegeri locale ioan neselean
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
boca ioan pmp gherla alegeri locale 2020
alin tise pnl cluj
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
kasza tamas alegeri locale gherla primar 2020
usr plus gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon nisip balast gherla canalizare fose septice transport materiale constructii gherla dej cluj angajare bucatar locuri de munca gherla dej cluj conte restaurant angajare locuri de munca infirmier camin varstnici rebeca snatioana gherla dej cluj
corporate games

„Republik Of Sport” – festival multi-sport mondial la Cluj

Cel mai mare Festival Multi-Sport mondial pentru firme si corporatii, Corporate Games, va programa editia inaugurala in mai 2015 la Cluj, cu intreceri la 11 sporturi: fotbal in 6, baschet, volei, sah, alergare, ciclism, inot, tenis de masa, tenis de camp, bowling si biliard.

Republik of Sport va fi o platforma online pe care firmele vor introduce detalii despre toate activitatile de wellness pe care le desfasoara, competitii interne sau externe la care participa, participanti, performante obtinute etc. Platforma va include toate activitatile sportive in care se implica firmele, acordand puncte pentru participarea angajatilor la evenimente, rezultand un clasament Best of wellness cu scopul stimularii implicarii firmelor in activitati sportive, cu impact direct asupra angajatilor din firme. Cei mai buni angajatori vor fi premiati la sfarsitul anului, dar vor fi recompensate si sporturile de echipa.

Istoria Corporate Games

Acum 30 de ani, Dr Maureen Johnson a avut ideea de a oferi tuturor posibilitaea de a participa la un eveniment sportiv de amploare, similar cu olimpiadele, in care tarile sunt inlocuite de firme si corporatii. Prima editie s-a desfasurat la San Francisco, si a fost un suuces imens.
Incepand cu 2012, Romania s-a alaturat circuitului international Corporate Games, cel mai mare eveniment sportiv din lume care promoveaza sportul in masa pentru amatori, miscarea si valorile generale ale sportului, organizand in 28 de tari de pe intreg globul festivaluri sportive pentru corporatisti.

Peste 1.000.000 de corporatisti au participat in cele 30 de editii desfasurate pana acum, de pe toate cele 5 continente. Editii de succes in 2014 s-au desfasurat in Tokyo, Londra, Paris, Istanbul, Bermuda, Cape Town, Dubai, ca sa mentionam doar citeva.
Intre 24-27 Mai 2012 prima editie a avut loc la Bucuresti, iar in iunie 2015 vom sarbatori cea de a 10-a editie tot in Bucuresti.
Peste 10.000 de corporatisti au participat la competitiile Corporate Games in Romania la Bucuresti si Brasov, sute de noi prietenii aparand in cadrul evenimentelor noastre.

Conceptul

Corporate Games este o combinatie intre sport, business si turism, reunite intr-o competitie mondiala intre corporatii, similar cu Jocurile Olimpice, organizand intreceri sportive pentru amatori, de catre profesionisti.

Corporate Games ofera ocazia oricarui participant, indiferent de abilitatile sale sportive, de a fi parte a unei intreceri grandioase.

sus(1)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon parbriz luneta gherla dej cluj atelier service

Lasă un răspuns