hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata mariflor sofer angajare locuri de munca gherla dej cluj

remus lapusan gherla

Remus Lăpușan a fost ales președinte în Consiliul de Administrație al Transgaz

Remus Gabriel Lăpuşan a fost ales luni în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al Societăţii Naţionale de Transport al Gazelor Naturale Transgaz, informează compania printr-un raport remis Bursei de Valori Bucureşti, potrivit Agerpres.

„În cadrul şedinţei Consiliului de Administraţie al SNTGN Transgaz de astăzi, 18.03.2019, în conformitate cu prevederile art. 19 pct. 2.3 din Actul Constitutiv, actualizat la data de 27.11.2018 şi în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 privind Guvernanţa Corporativă a Întreprinderilor Publice, cu modificările şi completările ulterioare, administratorii societăţii au ales pe domnul Lăpuşan Remus Gabriel în funcţia de preşedinte al Consiliului de Administraţie al SNTGN Transgaz SA”, se menţionează în raport.

Remus Gabriel Lăpuşan, în vârstă de 48 de ani, este CEO la Uniqa Asigurări de Viaţă din 2011. El este absolvent al Facultăţii de Electronică şi Comunicaţii, Universitatea Tehnică Cluj Napoca.

Este originar din localitatea Berindu, comuna Sânpaul, județul Cluj. Între 1994 și 2001 a fost colaborator diverse firme din domeniul industriei electronice si alimentare. Între 1998 și 2001 a fost Agent asigurare Unita Cluj și administrator al S.C. BERIDAVA S.R.L. Din 2001 până în 2003 a fost Director Executiv A.J.O.F.M.Cluj, iar din 2003 director la Sucursala UNITA – Cluj. Între 2000-2002 a fost membru în Consiliul de Administrație RAT, Cluj-Napoca, între 2003-2004 membru Consiliul de Administrație la Aeroportul Internațional Cluj-Napoca. Între 2001-2005 a fost preşedinte executiv B.U. Politehnica Carbochim Cluj-Napoca (baschet masculin). În 2000 a devenit consilier local în Consiliul Local al Municipiului Cluj Napoca, până în 2012, când câștigă un mandat de consilier județean.

Din 2017 este membru Consiliul de Administratie Transgaz S.A, membru Comitetul de Audit si Rating în cadrul Transgaz S.A, membru în Comitetul de Siguranță și Securitate în cadrul Transgaz S.A, membru în Comitetul de Reglementare și Relații cu autoritățile publice în cadrul Transgaz S.A, membru în Consiliul de Administrație la Colegiul Național „Emil Racoviță” din Cluj-Napoca, membru în Consiliul de Administrație la Școala Generală ,,Ion Agarbiceanu” din Cluj Napoca, membru în Consiliul de Administrație la Grupul Școlar ,,Aurel Vlaicu”, membru în Consiliul de Administrație Grup Școlar Material Rulant ,,Unirea” din Cluj Napoca, membru în Consiliul de Administrație la Grădinița cu program prelungit nr.29, membru în Consiliul de Administrație la Colegiul ,,Anghel Saligny” din Cluj Napoca, membru ]n Consiliul de Administrație la Liceul UCECOM ,,Spiru Haret”.

Din 2010 până în 2016 a fost șeful organizației PSD Cluj.

SNTGN Transgaz SA Mediaş este operatorul tehnic al Sistemului Naţional de Transport (SNT) gaze naturale şi asigură îndeplinirea în condiţii de eficienţă, transparenţă, siguranţă, acces nediscriminatoriu şi competitivitate a strategiei naţionale privind transportul intern şi internaţional al gazelor naturale şi dispecerizarea gazelor naturale, precum şi cercetarea şi proiectarea în domeniul specific activităţii sale.

foto: arhiva

sus(2)jos(15)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

Lasă un răspuns