taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla locuri de munca gherla dej cluj mariflor muncitor locuri de munca gherla dej cluj mecanic alis electrician chirie garsoniera vanzare auto
cenaclul flacara cluj

Remember Cenaclul Flacăra la Cluj – câștigă patru bilete la spectacolul care a făcut istorie!

Ce se întâmpla la întâlnirile Cenaclului Flacăra a fost istorie, iar idolii generației în blugi reînvie în anul centenarului o reinterpretare a celor mai frumoase întâlniri culturale, aducând pe scenele marilor orașe iubiți muzicieni precum Mircea Vintilă, Mircea Baniciu, Ducu Bertzi, Victor Socaciu, Vasile Secaru, Cristi Minculescu, Magda Puskas, Emeric Imre, Valentin Moldovan, Cristian Buica, Vanghele Gogu, Madalina Amon, Generatia Folk și alți invitați surpriză.

Evenimentul de mare anvergură va avea loc pe 21 octombrie la Sala Polivalentă din Cluj Napoca, aducând laolaltă atât nostalgici dornici să retrăiască momentele marilor întâlniri ale Cenaclului, cât și tineri iubitori de folk și cultură.

cenaclul flacara cluj

Sărbătorim anul acesta 45 de ani de la înființarea mișcării culturale ce aducea oamenilor în vremea comunismului poezie, muzică și artă. Condus de Adrian Păunescu, Cenaclul Flacăra a însemnat 1615 întâlniri, peste 6 milioane de spectatori înlăcrimați de emoție, mii de voci cântând la unison.

Ajungându-se la compromisuri pentru a îmbuna forțele regimului comunist, Cenaclul Flacăra a beneficiat de nenumărate avantaje de-a lungul celor 12 ani de activitate, printre care și tolerarea mai multor cântece și poezii care ar fi fost altfel interzise.

Moștenirea culturală și îmbunătățirea culturii românești erau la acea vreme scopul principal al întâlnirilor organizate de Adrian Păunescu, iar conceptul de cenaclu a avut o însemnătate uriașă în ceea ce privește aspirațiile viitoarelor generații.

Deși promovarea regimului comunist în cadrul Cenaclului în anii 1977-1985 a fost intens reproșată, patosul pentru cultură a stăruit, făcându-i pe spectatori să participe în număr din ce în ce mai mare la întâlniri.

Odată cu anul centenarului ce glorifică ideea de uniune, reamintim și sloganul Cenaclului Flacăra, „Lumină, luptă, libertate!”. La 100 de ani de la Marea Unire, Remember Cenaclul Flacăra reinterpretează marile întâlniri și elogiază cele patru mari teme fundamentale ale Cenaclului: iubire, părinți, dreptate și libertate.

Câștigă bilete la Cenaclu – concurs fulger!

Patru bilete gratuite vor putea fi castigate de cei care au trait emotia Cenaclului Flacara, sau de cei care vor sa o descopere.

Completează formularul de mai jos până miercuri, 17 octombrie, ora 18 și ai șansa la un bilet gratuit. Câștigătorii vor fi anunțați pe Gherla INFO după încheierea concursului.

[concursul s-a încheiat pe 17.10.2018 ora 18.00]

sus(8)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns