hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata

copii ghiozdan

Reîncepe campania “Donează un ghiozdan cu rechizite pentru un copil nevoiaș”

Campania “Donează un ghiozdan cu rechizite pentru un copil nevoiaș”, ajunsă la ediția a VI-a, s-a născut din constatarea că un număr semnificativ de copii se confruntă, în familiile lor, cu probleme materiale și nu au posibilitatea achiziționării unui ghiozdan și a rechizitelor necesare pentru a merge la școală. În acest context, mulți dintre ei abandonează sistemul de învățamânt.

Asociația Filantropia Ortodoxă, filiala Gherla, și Biroul de Asistență Socială a Protopopiatului Ortodox Român Gherla urmăresc și în noul an școlar sprijinirea elevilor proveniți din familii nevoiașe.

Ne propunem să venim în sprijinul lor în vederea frecventării orelor de curs. În acest sens, prin Proiectul Socio-Educativ Sfântul Stelian, 15 elevi din ciclul primar vor beneficia în fiecare zi, de luni până vineri, de o masă caldă și suport educațional necesar dezvoltării lor armonioase din punct de vedere intelectual și spiritual. Proiectul acoperă doar o mică parte din problemele care există și ajută un număr redus de copii. În evidențele biroului de asistență socială figurează un număr de aproximativ 90 de copii care vor începe școala fără să aibă posibilitatea să-și cumpere un ghiozdan și rechizite care să le faciliteze, astfel, accesul la învătătură.
În sprijinul lor încercăm să venim, pentru al șaselea an consecutiv, demarând campania „Un ghiozdan cu rechizite pentru un copil nevoiaș”.

Implicarea fiecăruia dintre noi poate însemna o rază de speranță pentru o întreagă familie, spiritul de comunitate reușind să facă minuni într-o societate cu nevoi.

Toți cei care doresc să se implice în acest proiect pot dona, în perioada 22 august – 5 septembrie, suma de 80 lei sau un ghiozdan complet echipat, la sediul Protopopiatului Ortodox Gherla din strada 1 Decembrie 1918, nr. 31.

Se pot face donații și în contul Asociației Filantropia Ortodoxă filiala Gherla: RO60BTRLRONCRT0296429801, Banca Transilvania.

Această campanie filantropică și solidaritatea creștină vor readuce, cu siguranță, speranța unui nou început pentru cei mai triști decât noi.

#Asociația Filantropia Ortodoxă #Împreună pentru copii educați!

sus(22)jos(0)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

Lasă un răspuns