taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
pro romania tiberiu baraian pro romania gherla alegeri locale 2020 candidat
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca sofer gherla mariflor dej cluj angajare
sedinta consiliul local gherla

Rectificarea de buget a căzut la vot, s-a cerut să nu se renunțe la banii pentru sport – VIDEO

Un proiect de rectificare bugetară aflat pe ordinea de zi a ședinței de consiliu local, desfășurată luni de la ora 15 la Casa de Cultură, a fost respins la vot.

Proiectul prevedea, între altele, alocarea unor sume de bani pentru achiziționare licențe la liceul Kemeny Zsigmond. Consiliera Claudia Ielcean a reproșat faptul că liceul Ana Ipătescu a făcut încă de anul trecut o solicitare în acest sens, dar care nu s-a materializat. Din partea administrației locale s-a explicat că este vorba despre licențe pentru calculatoare noi cumpărate, care nu au avut până acum licențe, spre deosebire de computerele de la liceul Ana Ipătescu.

Întrucât rectificarea bugetară viza alocarea unor fonduri de la cultură, sport și biserici, din rândul consilierilor s-a solicitat ca fondurile pentru sport să rămână la fel. S-a explicat faptul că activitățile sportive sunt deocamdată suspendate și că banii ar urma să fie realocați pentru sport la o rectificare ulterioară de buget.

În ce privește alocarea de bani pentru simplificarea activității la nivelul primăriei, s-a precizat că este vorba despre un proiect semnat în urmă cu aproximativ două săptămâni și care care vizează digitalizarea serviciilor din instituțiile publice subordonate primăriei și care are nevoie de finanțare urgentă.

Supus la vot, proiectul a primit două voturi voturi „pentru”,  iar restul au fost abțineri.

Se preconizează ca proiectul să fie suspus din nou la vot, într-o altă formă, într-o ședință viitoare.

video în continuare

Ședință de consiliu local pentru rectificare de buget, pentru ce se alocă bani

sus(7)jos(3)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns