taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata ochelari vedere gherla gama optic dej cluj cabinet veterinar gherla medic telefon cabinet orl gherla dej cluj
becker gherla

Rectificare știre privind numirea unui nou director la Becker România

În cursul serii de miercuri, 25 martie 2020, Gherla INFO a publicat o știre referitoare la numirea unui nou director al Becker România.

Știrea a fost preluată din fluxul de știri Google pentru ultimele 24 de ore și a fost publicată ca atare, cu precizarea sursei originale a informației, Ziarul Financiar https://www.zf.ro/zf-transilvania/becker-romania-are-un-nou-director-3019843.

Din motive inexplicabile, motorul de indexare Google a inclus în fluxul știrilor recente și această știre, datată de fapt 2005. Știrea a fost preluată în rezumat și pe Gherla INFO, fără verificarea datei publicării originale.

În aceste condiții, știrea „Director nou la Becker România” publicată pe Gherla INFO a fost retrasă de pe site.

Singurul scop al preluării știrii respective a fost acela de a informa publicul în legătură cu noutățile din oraș, ținând cont că firma respectivă este un producător de calibru și un nume important pe piața locală a forței de muncă.

Prezentăm scuze firmei Becker Romania, conducerii acesteia și partenerilor pentru situația creată și pentru neplăcerile produse, mai ales într-o perioadă dificilă cum este cea prin care trece întreaga societate. Dăm asigurări că pe viitor preluarea unor știri din alte surse va fi verificată cu maximă atenție, pentru ca astfel de situații să nu se repete.

sus(19)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon laborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. O stire se publica numai atunci cand este pe mai mult de 3 surse oficiale si reverificata.Ne spuneti noua sa nu credem orice stire,si,cand colo le credeti voi,dand informatia mai departe.

    *applause*
    *applause*
    *applause*

    sus(6)sus(0)

Lasă un răspuns