taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj fundatura iclod irrom fabrica calorifere salariu
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon angajare locuri de munca gherla dej cluj tehnician mezeluri mariflor mek pavaje borduri mintiu gherlii gherla dej cluj
gherla primarie biserica franciscana

Rectificare de buget la vot, în ședință extraordinară, pentru ce se alocă bani

Pentru ziua de vineri, 18 septembrie, de la ora 8 dimineața, este convocată o ședință extraordinară de îndată a consiliului local Gherla.

Întâlnirea are loc la Casa De Cultură, iar pe ordinea de zi se află un singur punct – referat și proiect de hotărâre privind aprobarea rectificării bugetului local de venituri și cheltuieli pe anul 2020.

În referatul proiectului se menționează că prin HG nr. 758/2020 privind alocarea unei sume din fondul de rezervă bugetară la dispoziția guvernului, prevăzut în bugetul de stat pe anul 2020, pentru unele unități administrativ teritoriale, municipiului Gherla i-au fost alocați 900.000 lei, reprezentând sume defalcate din TVA pentru echilibrarea bugetelor locale.

De asemenea Consiliul Județean Cluj a virat suma de 85.500 lei, reprezentând cheltuieli cu masa și cazarea personalului din centrele sociale izolați la locul de muncă din perioada stării de urgență. Aceste sume trebuie incluse în bugetul local al municipiului Gherla pe anul 2020.

Analizând execuția bugetară până la această dată precum și cererile de alocare de fonduri din partea unităților de învățământ și a Spitalului Municipal Gherla, aceste sume au fost repartizate la partea de cheltuieli, astfel:

  • Grădinița Veseliei 60.000 lei
  • Grădinița Arici Pogonici 35.000 lei
  • Grădinița Căsuța Fermectaă 45.000 lei
  • Liceul Petru Maior 40.000 lei
  • Liceul Ana Ipătescu 80.000 lei
  • Școala Gimnazială Nr. 1 230.000 lei
  • Liceul Tehnologic 40.000 lei
  • Liceul Kemeny Zsigmond 10.000 lei

În ceea ce privește investițiile, apare în listă suma de 10.000 lei pentru achiziția unei mașini de spălat profesională, solicitată de Grădinița Căsuța Fermecată.

foto: arhiva

sus(8)jos(18)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns