taxi gherla dej cluj telefon
locuri de munca gherla dej cluj iclod fabrica calorifere irrom
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon cofetaria ada prajituri torturi gherla vindecare tratament terapeut terapie bowen gherla dej cluj
escape restaurant gherla locuri de munca angajare bucatar pizzer dej cluj
sofer volan

Rebel fara cauză: şofer din Cătina, condamnat pentru conducere fără permis, prins din nou la volan

Poliţiştii au depistat un tânăr care conducea un autoturism fără a avea permis de conducere. În urma verificărilor, s-a constatat că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate pentru conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Pe 18 noiembrie 2016, în jurul orei 20.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Rurală Baciu au depistat un tânăr de 24 de ani, din comuna Cătina, care conducea un autovehicul, fără a poseda permis de conducere.

În urma verificărilor, poliţiştii au stabilit că pe numele acestuia era emis un mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, fiind condamnat la executarea unei pedepse de 2 ani şi 9 luni de închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de conducere a unui vehicul fără permis de conducere.

Bărbatul a fost încarcerat la penitenciarul Gherla, fiind totodată întocmit un alt dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii rutiere comise.

foto: arhiva

sus(13)jos(2)

Lasă un răspuns