taxi gherla telefon
alin tise pnl cluj
feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon locuri de munca bontida gherla dej cluj mecanic auto hayak gherla stand up comedy ivanov
politie sofer oprit trafic dej

Razie cu poliția la Dej și în comune, câți șoferi au fost penalizați și pentru ce

Poliţiştii rutieri, de ordine publică și criminaliști din cadrul Poliţiei municipiului Dej, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului pentru Acțiuni Speciale, Serviciului Rutier, Secției 5 Poliție Rurală Dej,au acționat marți, 27 august, pentru menținerea ordinii publice, prevenirea și combaterea faptelor antisociale, depistarea persoanelor urmărite, date în consemn, ori a celor care se sustrag urmăririi penale.

Între orele 7-13 s-a acționat cu efective măritepe raza municipiului Dej și a comunelor arondate.

Pe linie rutieră s-a acționat cu autospeciala radar pe DN 1 C, DN 18 B -localitățile Câțcău, Cășeiu și Rugășești, DJ 172 F – localitatea Mica, precum și în interiorul municipiului, în vederea reducerii riscului rutier.

În cadrul acțiunii, au fost legitimate 129 de persoane și au fost puse în executare patru mandate de aducere. De asemenea, au fost controlate 97 de autovehicule.

Au fost constatate două infracțiuni de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și furt în scop de folosință.

De asemenea, au fost aplicate 45 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea O.U.G. 195/2002, O.U.G. 97/2005, Legii 12/1990 și a Legii 61/1991.

sus(4)jos(0)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon

Lasă un răspuns