taxi gherla telefon
mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj stiri pentru viata cabinet veterinar gherla medic telefon excavator gherla dej cluj
politie apahida camarasu

Razie cu poliția la Cămărașu, ce au găsit polițiștii

Polițiștii din cadrul Secției 2 Poliţie Rurală Apahida, împreună cu jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ,,Ştefan Cicio-Pop” Cluj-Napoca, au acționat  sâmbătă, 30 noiembrie, pentru prevenirea şi combatarea faptelor antisociale, precum şi pentru menținerea unui climat de ordine şi siguranță publică, pe raza comunei Cămăraşu din județul Cluj.

Activitățile desfășurate au condus la legitimarea a 35 de persoane și s-a impus aplicarea a șapte sancțiuni contravenționale.

Două permise de conducere au fost reținute în vederea suspendării dreptului de a conduce și a fost retras un certificat de înmatriculare.

politie apahida camarasu

Acțiunea desfășurată a condus la depistarea unei persoane bănuite de comiterea de infracţiuni contra patrimoniului, pe numele căreia era emis un mandat de aducere, într-un dosar penal instrumentat la nivelul Postului de Poliţie Comunal Cămăraşu.

În cadrul acțiunii a fost depistat un tânăr în vârstă de 16 ani care conducea un autovehicul pe raza localității Sâmboleni. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, faptă prevăzută și pedepsită de Codul penal.

sus(10)jos(2)

hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program tractari auto gherla dej cluj telefon apartament chirie gherla

Lasă un răspuns