hayak cafenea pub club gherla dej cluj fastfood orar program nisip balast mondial gherla materiale de constructie dej cluj telefon pret

feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej clujstiri pentru viata

masaj salon gherla farcas simona dej clujochelari vedere gherla gama optic dej cluj

la unguru gherla restaurant abonament meniul zilei telefon pretscoala soferi gherla promoauto dej cluj

haine copii magazin disney gherla salon gherla loc de munca dej cluj remodelare corporala

mascati politie razie gherla

Razie cu mascații la localuri în Gherla – VIDEO

Polițiști și mascați au descins sâmbătă seara la mai multe localuri din Gherla. Acțiunea a început în jurul orei 23.

Polițiștii de investigații criminale și  de la ordine publică au fost însoțiți de mascați și au verificat clienții aflați în localuri din centrul orașului, în zona autogării, la săli de jocuri de noroc. O razie a avut loc și la Silivaș, în zona unde locuiește o comunitate de romi.

In acțiune au fost implicați și polițiști rutieri, care au verificat mai mulți șoferi aflați în trafic. Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancțiuni.

Din primele informații, a fost vorba despre o acțiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor contravenționale și penale, care a mai vizat  prevenirea accidentelor rutiere și impunerea respectării regulilor de circulație.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 46 de persoane. Poliţiştii au constatat că două persoane care se aflau în arest la domiciliu au încălcat măsura preventivă, prin părăsirea locuinţei, fiind demarate activităţi în vederea încunoştiinţării organelor judiciare.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier şi a nerespectării Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, au fost aplicate sancţiuni în valoare de aproximativ 2.500 de lei.

La acţiune au participat şi luptători de acţiuni speciale.

  • video, în continuare

sus(56)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

pufarom ghelra locuri de munca dej cluj angajare muncitor necalificat

1 comentariu

  1. Parcă-s armata clonelor, a lui Dart Vader. 😀 ))))))

    sus(6)sus(8)

Lasă un răspuns