hayak cafenea pub club gherla dej cluj orar program mondial gherla nisip balast sort dej cluj depozit feroterm gherla magazin centrala termica instalatii dej cluj ochelari vedere gherla gama optic dej clujstiri pentru viata constructii case zugrav instalatii reparator gherla dej cluj kimbo pizza gherla livrare la domiciliu telefon fotograf gherla dej cluj craciun

mascati politie razie gherla

Razie cu mascații la localuri în Gherla – VIDEO

Polițiști și mascați au descins sâmbătă seara la mai multe localuri din Gherla. Acțiunea a început în jurul orei 23.

Polițiștii de investigații criminale și  de la ordine publică au fost însoțiți de mascați și au verificat clienții aflați în localuri din centrul orașului, în zona autogării, la săli de jocuri de noroc. O razie a avut loc și la Silivaș, în zona unde locuiește o comunitate de romi.

In acțiune au fost implicați și polițiști rutieri, care au verificat mai mulți șoferi aflați în trafic. Pentru neregulile constatate au fost aplicate sancțiuni.

Din primele informații, a fost vorba despre o acțiune pentru prevenirea şi combaterea faptelor contravenționale și penale, care a mai vizat  prevenirea accidentelor rutiere și impunerea respectării regulilor de circulație.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 46 de persoane. Poliţiştii au constatat că două persoane care se aflau în arest la domiciliu au încălcat măsura preventivă, prin părăsirea locuinţei, fiind demarate activităţi în vederea încunoştiinţării organelor judiciare.

Pentru neregulile constatate la regimul rutier şi a nerespectării Legii 61/1991 privind ordinea şi liniştea publică, au fost aplicate sancţiuni în valoare de aproximativ 2.500 de lei.

La acţiune au participat şi luptători de acţiuni speciale.

  • video, în continuare

sus(56)jos(5)

apartament vanzare nou bloc gherla dej cluj pret telefon serestelylaborator analize medicale medicina muncii oftalmologie permis auto dej cluj telefon

1 comentariu

  1. Parcă-s armata clonelor, a lui Dart Vader. :D ))))))

    sus(6)sus(8)

Lasă un răspuns